én ilyet láttam multkor. link
az áramszolgáltatók kötelező jelleggel lehetőséget biztosítanak háztartási kiserőmű létesítésére. még fizetnek is azért amit visszatáplálsz.
Nem jó a talaj sajnos azért hordalékos. A Kút ásásban királyság van mert Pistabátyám azt művelte Pupu tudja ki mert ő találkozott vele. Tud mindent hol merre érdemes ásni mert az sem mindegy egy udvarban . Meg meddig kell menni lefelé mert az sem mindegy . Teljes felszerelése van azzal szoktam én a kutakba le menni.
Áramra is van csak azt sokan nem hiszik ,hogy müködik . De tavaly nehézkes utánajárással megtudtuk ,hogy a szomszéd Kilitiben van egy ilyen müszer . Most már igy tudom hogy tényleg müködik A Neve Magnetic motor Majd egy ilyen is lesz egyszer talán a kertben .Sőt biztosan
És nem beszélvel egy teljes kiépitésü vízteres kandallonál a bojlert is fűtheted mint én is teszem Fűtés szezon alatt annyiba kerül a melegvíz amit a keringető elfogyaszt. Egy Grudfos kb 4000ft egy teljes évi fogyasztása ha menne de nem megy annyit . Nincs kw os áramfogyasztás meg drága gáz fogyasztás .Na na megéri
az áramszolgáltatók kötelező jelleggel lehetőséget biztosítanak háztartási kiserőmű létesítésére. még fizetnek is azért amit visszatáplálsz.
amúgy milyen mélyen van lefúrva a kút? van hozzá víztisztítód is?
de, itt nincs is más...