Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári angol teljes Á-Z-ig tervek megvannak . Aszem pár száz Hívatalos magyar forditás készült. Nekem abbol itt van egy cd én
toljál hát róla valami linket...
A Külön lábon állo Függöleges lapátos szélelrömü már 2km/h nál mükszik. De a MAGNETIC motor az teljesen más dolog az független mindentől
Nagyon sok jó teknika létezik csak sokan nem hisznek benne .
én ilyet láttam multkor. link
az áramszolgáltatók kötelező jelleggel lehetőséget biztosítanak háztartási kiserőmű létesítésére. még fizetnek is azért amit visszatáplálsz.
Nem jó a talaj sajnos azért hordalékos. A Kút ásásban királyság van mert Pistabátyám azt művelte Pupu tudja ki mert ő találkozott vele. Tud mindent hol merre érdemes ásni mert az sem mindegy egy udvarban . Meg meddig kell menni lefelé mert az sem mindegy . Teljes felszerelése van azzal szoktam én a kutakba le menni.
az meg micsoda és hogy működik?

amúgy milyen mélyen van lefúrva a kút? van hozzá víztisztítód is?
Áramra is van csak azt sokan nem hiszik ,hogy müködik . De tavaly nehézkes utánajárással megtudtuk ,hogy a szomszéd Kilitiben van egy ilyen müszer . Most már igy tudom hogy tényleg müködik A Neve Magnetic motor Majd egy ilyen is lesz egyszer talán a kertben .Sőt biztosan
nekem is az van, de nagyon vasas a víz, és hordalékot is hoz (iszap)
de, itt nincs is más...
na mesélj nekem erről...
Nálunk 1 m3 víz majd 1200 ft kb elmenne 10 m3 egy honapba .
Mindent ki kel találni ,hogy ne fűggjön az ember ezzektöl a mocskoktol
saját kutad van?
Te tudod
hely.
nem egészen.házon kívül kéne csinálni egy kazánházat belül meg nem engedélyeznék mert nincs rá megfelelő hej.
Nekem a víz is annyiba kerül amit az automata szívatyú elhasznál Kb 3 éve
ja, az más. igen, én is szétvertem hozzá a fél házat.
mindegy nálam ez nem megy.az a szerencsém talán hogy a kályha a ház közepén van és így tudom vele fűteni az egészet.
Há vazze nem most épited ?
bármelyik falra feldobható egy kazán. Akár a házon kívül is lehet. nemigazán értem.
na meg akkor teljesen át kellene terveztetni az egész rendszert.
És nem beszélvel egy teljes kiépitésü vízteres kandallonál a bojlert is fűtheted mint én is teszem Fűtés szezon alatt annyiba kerül a melegvíz amit a keringető elfogyaszt. Egy Grudfos kb 4000ft egy teljes évi fogyasztása ha menne de nem megy annyit . Nincs kw os áramfogyasztás meg drága gáz fogyasztás .Na na megéri
mert nem tudok hova elrakni egy gázkazánt.
nincs lehetőség? miért?