Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából központi fűtést szerettünk volna de arra nincs lehetőség így megmarad a konvektor meg a valamilyen kályha.
Épp erről van szó, áramszünetkor nem megyen a keringető.
És sokkal jobb hatásfokuak mint a régi akár 300literes rendszerek
Csővi az uj központi rendszerek sem saját áramlásuak már keringető nélkül azok sem mennek
Igen az nem célszerű, mert megfagy benne a víz, vagy felrobban ha áramszünet van. Légfűtés praktikusabb, csak megvan annak is a módja.
aha.csak ha vele csináltatom akkor még szállást kel szereznem.de az még odébb van.először körülnézek itt a környéken.
nem sok az?
kis samot tégla, meg csempe kell pl. 1 cserépkályhához.
bontott cserépkályhát akár 30-40 körül venni szépet.
namost az anyag akkor olyan 100 körül lehet
a többi munkadíj ?
Enyém is tégla ahhoz nem kell kályhás, te is meg tudod csinálni, vagy egy kőműves. Vizes az nem mindig jó, attól függ mire akarod használni.
én nem mert nincs hova raknom a radiátorokat.a konvektorokat meg szeretném hagyni kiegészítésnek ha elutazunk valahova több napra.
Az a jővő ha már kandallo
Anyagostul ennyi?
Én visszteres kandallot raknék a helyedben
én tégla kályhát szeretnék.ő hirdeti magát az expresszen aztán felhívtam és beszéltem vele.korrekt rendesnek tűnt és segítőkész volt.csak gondoltam megkérdem nem-e ismered.
azt mondta egy komplett tégla kályha kb 250 000 míg a cserépkályhára a másik 500 000 mondott.és most igen csak a tégla fele hajlok.de még utána kell néznem pontosan mi is ez.
Nem ismerem szerintem, bár ismerősnek tűnik a név.
Mit szeretnél konkrétan, mert én is kandallóval fűtök átrágtam már magam az egészen töviről hegyire, kitaláltam már a tutit.
szevasztok csak beköszönök.

csövi! nem ismersz ott Szentendrén egy bizonyos Bogdányi Miklós nevezetű kályhás mestert?
kettő.
Az nincs messze. 2ütem v 4?
40 km kb.
Amit linkeltél az közel van hozzád?
persze, hogy nem
Majd megkérdezem. De szerintem nem ér annyit az egész...
messze vagy
ha lehozza kell.
Haverom XL125-öse is eladó 50ért, nemrég beképeztem ide...
Bicigli van ithon már Fu de nagyképü vagyok mi
Tudom, gyenge mint a harmat, de legalább ócsó link