Mikor esetleg valamelyönk vedégségbe lenne nálatok és tudjunk együtt aludni Kingával anélkül, hogy te zavarnál bármelyönket is ? Talán azért szeretnél ? Hozzáteszem jó ötlet támogatom
Írok.
Most lettem kész a radiátor szereléssel, a szobámba kellett még1, mert hideg volt. Most vót akcijós, és azért lesz még hideg
De mostmá fűt, mintálat.
Na itt vagyok,benne van a friss fagyálló a gépben,indult pöccre szivi nélkül.Én egy másik kereskedőnél néztem az olajat,tavaly még 1700-ért adta a Castrolt,most 2100-ért,de akkor megyek én is Kovácsékhoz fizetéskor.
Na most mi van Irjon mán valaki mert unatkozom bár odakün Tavasz van de még sár is van hozzá .Motorokhoz meg direkt nem megyek ki mert menni nem mehetek vele akkor a közelébe se legyek
Étoljabol pl. A Vénusz az már egy jobb márka de az is kaphato már 450ft/l töl bár az ásványi de oliva olaj már elmgy akár félszintetikusnak is az kb 700-800 /l minek bele 2000 ért ha olcsobb is van
nekem is kéne
nem lesz már hideg !
Most lettem kész a radiátor szereléssel, a szobámba kellett még1, mert hideg volt. Most vót akcijós, és azért lesz még hideg
De mostmá fűt, mintálat.
Van pár FZR 600 alkatrészem olcsón ha valakit érdekel jelezzen
lucky.exp.peter@gmail.com
06706005816
ez?