Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Snoopy nekem van egy régi Andiéba volt 14,7et tölt annyi a gond vele.
Rendben! nem dobom ki!
Talán még egy kis ideig elmegy...Ahogy látom már meg lett fordítva.
Hátul jobb idom alatt kell lenni 1 tartálynak ott tudod megnézni. A lánckereket nem tom
Ha veszel a régit nehogy kidobd!Nekem még jó lenne a cbr-be! Ott meg nincs töltés!
sziasztok. sjanos még nem vagyok otthon annyira a motor rejtelmeibe:) épp ezért most kérdeznék pár dolgot:$ fzr 400ban hol birom a hűtővíz szintet megnézni? képen látható fogaskerék szerintetek meddig használható még?
Gyulám 1-4 henger nem megy piroson tegnap le lett rakva és azóta reggel indítottam töltést mérni hozzá nem nyúltam és most meg 1-4 nem megy csak 2-3 henger
AZ 1000meg terhelés alatt 15.6V tölt.
Igen!..sajnos tényleg úgy néz ki rossz a fesztszabályzó.. 16 fölé ment a feszültség :S....

Van valakinek eladó feszültségszabályzója fzr 600 hoz? vagy van tippetek honnan tudnék szerezni?
Előre is köszönöm!
Ami sok az SOKK
de ez fogyasztó nélküli 4000en
13,7 az mar toltes de nem a leg jobb
Fogyasztokat kapcsold beee es fordulaton merjl toltest.
hát nemtom mágus kell ennek
ezt én szerelem itt jól meg van húzva minden csavar
nekem úgy volt indítási gondom a kicsinél, hogy egyszerűen lelazultak a sarukról a csavarok és egyszerűen addig nem jöttem rá, miért van, hogy adhoc jelleggel nem indul. lehet itt is valahol simán csatlakozási hiba van, csak máshun
csak mert 7Ah akisi van benne és csinál olyat menet közbe leáll megy megy és egyszer csak se kép se hang és csak bikára lehet beindítani
Nekem is annyi körül van.
13,7es töltés 4000nél jó?
Vadászgörényt már láttam utcán pórázon,de madárpókot még nem!
Igen.
Mi lesz vele, megtartod? Viszed majd sétálni meg ilyenek?
így jött mikor megláttam volt meglepetés mert nem volt szabad megnéznem ráadásul pókfóbiás vagyok
Madárpók uzsonnás tasakban....
Gyulám benzincsap állás hogy van felfelé tartalék közép üres lefelé sima?