( )
A műszerészek adtak nekem egy egyenirányítót (sima kerek) de szerintem nem fogták a dolgot, mert ez kb. 1A-t bír. (a mágneskapcsoló tekercse meg szerintem kissé többet kíván)
Szóval igényelnék egy olyan háromlábú izét.
Szép.
Nekem is kéne csináltatni a GW-ra és nézegettem is a munkáikat.
Neked szivacsot is cseréltek vagy csak magasították és áthúzták?
Meg az ára is érdekelne. (azt tudom hogy nem kicsiben játszanak)
Ezt úgy híjják, hogy preinstall, egy külön partícióra felkúrják a csomagolt vistát, és akkor nem kell CD-t adni mellé a száma meg az alján a gépnek.
Szóval most neked nem jogtiszta úgysem, tehát jobban tennéd, ha lementenéd minden fontos dolgod, és aztán tök sikálás (partíció se maradjon! a rejtett se!) és utána install egy W7-et (tudom, ezeket a xarokat szeretitek, én linuxot mondtam volna, de akkor nem lenne mivel játszani fél év múlva, mikor a win megint befosik )
A vista a legrosszabb, amit eddig kiadtak (talán holtversenyben a ME-vel, aki még emléxik) szabadulj tőle.
Van egy számítógépes problémám:
Vettem a laptopot windows-al régen. Nem működött a gsm modem és végül újratelepítették az egészet. Akkor kiderült, hogy nem Vista Home Premiumnak kellett volna rajta lenni hanem Vista Businessnek.
Emlékeztem, hogy két partíció volt rajta állítólag egyik az op rendszer telepítő. Amikor újra telepítették akkor már három lett rajta...De most már meg kéne szüntetnem mert kell a hely, de nem tudom hogy törölhetem-e és mi van rajta. Vagy ha lemásolom lemezre attól még vissza tudom rakni, vagy telepíteni? Meg állítólag ami a gép hátulján van aktíváló kód az nem is a windowsé, az valami más...
Ezek a mappák vannak benne mint a képen...
Mit takar?
ű
Csővi? a tied milyen?
És nagy ölelés anyukádnak,aranyos hogy gondolt ránk!
A műszerészek adtak nekem egy egyenirányítót (sima kerek) de szerintem nem fogták a dolgot, mert ez kb. 1A-t bír. (a mágneskapcsoló tekercse meg szerintem kissé többet kíván)
Szóval igényelnék egy olyan háromlábú izét.
Nekem is kéne csináltatni a GW-ra és nézegettem is a munkáikat.
Neked szivacsot is cseréltek vagy csak magasították és áthúzták?
Meg az ára is érdekelne. (azt tudom hogy nem kicsiben játszanak)
Nekem is Lenovóm van. rejtett partícióval.
Megnyitottam a szezont. Akkorát futamoztam.
Elfáradtam mint a dög.
Szóval most neked nem jogtiszta úgysem, tehát jobban tennéd, ha lementenéd minden fontos dolgod, és aztán tök sikálás (partíció se maradjon! a rejtett se!) és utána install egy W7-et (tudom, ezeket a xarokat szeretitek, én linuxot mondtam volna, de akkor nem lenne mivel játszani fél év múlva, mikor a win megint befosik
A vista a legrosszabb, amit eddig kiadtak (talán holtversenyben a ME-vel, aki még emléxik) szabadulj tőle.
600 4 Jh-s blokk eladó 60 eFt ha valakit érdekelne jelezze
06706005816
Köszi
Üdv
Ők azok.
Vettem a laptopot windows-al régen. Nem működött a gsm modem és végül újratelepítették az egészet. Akkor kiderült, hogy nem Vista Home Premiumnak kellett volna rajta lenni hanem Vista Businessnek.
Emlékeztem, hogy két partíció volt rajta állítólag egyik az op rendszer telepítő. Amikor újra telepítették akkor már három lett rajta...De most már meg kéne szüntetnem mert kell a hely, de nem tudom hogy törölhetem-e és mi van rajta. Vagy ha lemásolom lemezre attól még vissza tudom rakni, vagy telepíteni? Meg állítólag ami a gép hátulján van aktíváló kód az nem is a windowsé, az valami más...
Ezek a mappák vannak benne mint a képen...