Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, én nem ott találtam.gsx-r hez hírdeti
Igaz nem kérdeztem meg Ábrust de küldtem neki 3 tekerccsel,mikor visszaküldtem a főtengelyt
helló! Aki a racin -bazáron is hirdeti magát ?
Lehet, szavadon foglak majd még addig kiderül, hogy lesz az idő. Majd híllak, h mivan.
Szasztok,
én úgy emlékszem van a frében,az is kis műanyag dobozka ott van a blokk fölött ,nem találtam képet amin rajta van de ez is az üres jelzőhöz megy,saruzva van,csak a z érvég sarus,de azt könnyen át forraszthatod
Sziasztok!
Lehet,hogy lesz végre membránom.Dunaújvárosban hirdeti egy srác,nem pont tipusazonos,de talán jó lesz.
Bár azon gondolkodom hogy akinek kéne az max Ábrus,Gyulánk, Jaszi én azt lehet ennyi is vagy ki szerel még
10méter egy tekercs
Mivel a villanyhálozatot csinálod Gondoltam felajánlok textil tekercset amivel agyárban betekerik az autok ,motrok kábelkötegeit de most néztem meg direkt csak egy tekercs van azis már kezdett. Nekem is azzal van végig letekervel az egész ujra . De ha megyek veszprémbe hozzok magamnak ugyis ha valaki igényt tart esetleg rá az szoljon. Kb 100ft egy tekercs Tudok hozzni egy kartonnal is de akkor kb 50 ft /tekercs
Lehet nem jól emlékszem de mintha láttam volna a kötegben. Úgy néz ki a foglalata mint egy csatlakozó. (majd holnap megnézem)
Ennyémben nem találkoztam vele Ha csak a generátorban nincs
Fzr ben van ilyen ?
Ma ilyen hiba lépett fel.
Na mi a tünet mára látom dióda ügylet az van
na, jó éjszakát !
nesztek buta amcsik... Ezt Nagaszakiért
Dereng hogy mintha Fré kábelkötegében is lenne ilyen
Egy dióda amit beöntöttek, és felsaruztam
eskü olyan mintha a buta amerikaikat akarnák átbaszni a japók.
raknak bele olyan alkatrészt, ami fillér, de mivel dobozba van, el lehet kérni érte a nagyzséé-t
Ábrus, én megvenném. Csak, hogy eredeti alkatrész legyen benne. Ne hallgass mlas- ra, csak kókányol
Höhö. Még nyerek is rajta!
Szinte ingyen van.
Semmi extra kicsit morci vagyok.
fuuj, az nagyon tré, ott mik vannak
licitáltam egyre a vaterán. holnapután lejár. ócsóóóó