Rendben köszi szépen! megnézem!
Akkor a tönkrement biztosíték nem okozhatta?
Más forumon azt mondták lehet a rázkódás mivel nem gyári a fejidomom (és a lámpáimat sem motorba találták ki de egyébként 12 v 50w) viszont nekem fura h egy kb 60 km-es út után még ég..letettem a motort és köv indításnál semmi!
Válaszodat köszönöm!
Ezredesem védekezésbe vonult tél tábornok ellen, de ezt az ütközetet is mi nyerjük, meg az egész csatát. Holnapra győzni fogunk és nyoma se lesz tél tábornok seregeinek.
Rossz a fesszabályzó és túltölt a generátor.Multiméterrel rá kell mérni az akkura járó motor mellett,14.4V alatt kell lenni a feszültségnek.Nekem is kiégtek a lámpák mikor rossz volt a feszsabályzóm,és az akkuból is elfőzte a vizet,ezt is ellenőrizd.
Sziasztok!
nem találtam sajnos elektronikával foglalkozó forumot de hátha itt is tudtok segíteni!
A problémám a következő:
Folyamatosan kiégnek a lámpáim.
Először csak az egyik első lámpám, azt kicseréltem majd nem volt gond. Majd behalt a két bal indexem. Azt hittem a relé vagy a kapcsoló nem kontaktos... de most már ismét nem világít se az első lámpáim se a hátsó. (Elöl 2 égett ki)... gyanakodva leteszteltem a bal indexeket is és azok is kiégtek pedig újak voltak.
Gyakori probléma nálam h az aksi csavarjai elengedik a kábelt amik így leesnek vagy lötykölődnek és elszáll az elektronikám... Lehetséges hogy ez hogy leeseget az aksiról a kábel ez nyírta volna ki a lámpáim?
A másik hogy megnéztem a biztosítékokat... az egyik piros úgy jött ki hogy az egyik fémtüskéje benne maradt a foglalatban. Azt nem tudom h eddig is szar volt e de ha tegyük fel ha szar volt akkor emiatt kiéghetnek a lámpáim?
3. lehetőség a fesztszabályzóval van gebasz.
Valakinek valami ötlete vagy tapasztalata?
Konkrétan az érdekelne h a 3 lehetőség közül melyikek okozhatják a folytonos kiégést!
(bocs h hosszúra sikeredett)
A válaszokat előre is köszönöm!
Itt próbáltad már?