Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az de pénz ,,,, nagy úr.
de azért az meg időben nagyon húzos volt nem?
Amíg váltós voltam nekem is volt 03:00-19:00-ig. Ott volt pénz, de itt 9-jor végzek.
Jó lesz az.
haveromák vannak ilyen kenyeres autón.6-kor indulnak fél5-kor végez.ilyen mozgó árusítás.és még jól is keresnek.
hát az kemény. itt most kb 2 hétig fél 5kor mert Győrbe kell átjárnom betanulni aztán majd jövök vissza Pápára.amúgy meg olyan fél7re kell majd járni elméletileg.remélem jó lesz és nem lesz gond! félek még egy kicsit ettől az egésztől.
yamaha fzr 250, fz 400r bontás.

több info, képek:

http://fzrbontas.c8.hu/

Kellemes estét mindenkinek!
Az tök jó. Én is vállalnák olyat. Mint ez a kenyíeres hajcihő. Áh éjfélkor kelni minden nap.
autó alkatrész kiszállító leszek.
És mit fogsz csinálni?
na szevasztok! ez volt az utolsó napom az eddigi munkahelyemen.
holnaptól egy új kaland veszi kezdetét és reménykedem hogy jól döntöttem és meghozza a kívánt eredményt!
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó estét Uraim. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs Hölgyem.
Szevasztok! Motoros haverokat keresek Jászberényből és környékéről.
Ha érdekel benneteket írjatok!
jól láttad!Egy időben hirdettem,de aztán úgy döntöttem,hogy megtartom!Most éppen egy nagyfelújjitáson van,azért kellenek a tükrök!
Na mentem vissza dolgozóba,majd este benézek.

Sziasztok!
Csinos az FZ! Mostanában vetted? Mert mintha láttam volna a hirdetések között. Persze lehet,hogy összekeverem egy másikkal. Minden esetre szép a gép!
Nekem egyszerre világít két 60/55W-os halogén,és bírja a biztosíték.Nálad szinte biztos hogy túltöltés esete áll fenn.
Királyos,kollégám játszott vele,ezt a menekülő kocsit kellett fedeznie a játékban.Nem gondoltam hogy itt forgatták Pesten.
köszi szépen!Ez jónak tűnik!Fel is hívom!