Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!basszus holnap is vizsgázom. áááááááááááááááá
kösz kérdésed hát?....

nem olyan amire számítottam. mégg nem adom fel de sok mindent nem mondtak el és amit mondtak abból meg sok nem csak úgy van.de vissza lépni már nem tudok.

sokat kell tanulni meg majd Pestre is kell mennem egy hetet ahol minden nap oktatás és vizsga.ja és elég keményen veszik.szóval érteni kell a programhoz, kiszállítani, tartani a kapcsolatot az ügyfelekkel, új ügyfeleket beszerezni, jelentéseket írni meg ilyenek.

már bánom egy kicsit a dolgot de megpróbálok úgy hozzáállni hogy ebből még jó is kisülhet! aztán majd kiderül.most még Győrbe járunk át minden nap de ápr. 2-től Pápán nyitás.addigra mindent perfekten kell tudni! úgy hogy gyűröm meg tanulok aztán majd valami lesz. drukkoljatok értem!
Kérek fél kiló gömbcsuklót és tíz deka szilentblokkot. Na milyen az új meló?
Szia! Jól néz ki a gép, de mintha ez nem a gyári idomzata lenne...A kettest ne dobálja ki és az exup ne nagyon zörögjön talán ennyi de nekem nem exupom van...
ez így van!
azt ugye tudod hogy ezen nem a gyári farokidom van?! ez egy thundercat-é.amúgy jól néz ki!
Én is ennyit kértem ha esik úgy essen hogy neki ne legyen gondja, a motor le van szarva
jól van csak vigyázzon magára!
Sziasztok!

Ezt az motort néztem ki: FZR 1000 EXUP

Elég jónak néz ki, remélem előbe is remek lesz.
Tudtok mondani róla 1-2 dolgot, hogy mire figyeljek oda?
Esetleg valakinek nem volt már a tulajdonában a motor?

Ha megveszem, akkor szívesen elmennék motorozni bárkivel, BP-re költöztem, és nem ismerek itt senkit még
Nem azért vitte el, mert mehetett volna busszal is. Azért mert elkérte én meg odaadtam mert úgyse tudok vele 1 darabig menni vele meg foglalkozni vele és mert megbízok benne. 10kor hívott hazaért épen. 9 kor indult innen azt mondta 180felet 1 kicsivel és mennyivel jobb a Béla érzi a powert . . Az én csajom
na ábrus átnézi a piroskát? akkor azért vitte el Andi a tied!
Nagyon sok dolgunk volt Ábrushoz levittük pirosat, citadella és onnantól szabadprogram 300km felett mentem tegnap elfáradtunk mind a 2en
na mizu pajti? tegnap igen csak eltüntetek?
Morgen!
szojjá be
Na mivel nincs motor nálam hozhat valaki ha kell bütykölni rajta
És? Bazze most majdnem azt mondtam én is de nem tudom mert nincs
.
asszem lemosom a motorkát...
nagyvas.hu Ott vannak tárcsák újak.
na most megyünk kinézünk a piacra. utána kicsit leszek, aztán meg indulok motorolni.