Elnézést, itt hirdetem a motoromat (1991-es FZR 1000 exup, 330e Ft), de inkább egy normális hozzáértő kezébe ember kerüljön ha lehet. Nekem túl erős és kényelmetlen és van egy kétéves és egy hároméves kisfiam, ezért mennie kell a motornak. Nagyon jó állapotban van és a gödőllői Surinál telkjesen rendbe lett téve tavaly szezon végén. Mégegyszer elnétést a zavarásért. Horgonyi Tamás, 20/7723-773. Vác mellett lakom Rádon és próbakört nyugodtan lehet vele menni.
Tökibogyó ha tárolási gondod van hoz ide ki itt elvan amíg nem adod el hely van pénzt nem igényel. Gumist ismerek aki átszereli ha hozol 2500péz/kerék elvileg a műszakis vonal is él még.
Royal Zsótíí 15 én érkezik az idomod elöbb nem lehet mert másik helyen van az idom és az aki adja . De egy 2 szeres dragbajnoké vot . Ugy hogy neves darab lesz a motorodon . Plexi is van . Kb ennyi Hírtelenül mot megyek mert dolgom van .
Nagyon szép a gép, ha nem lenne ennyi motorom biztos megnézném.
Sziasztok !
Elnézést, itt hirdetem a motoromat (1991-es FZR 1000 exup, 330e Ft), de inkább egy normális hozzáértő kezébe ember kerüljön ha lehet. Nekem túl erős és kényelmetlen és van egy kétéves és egy hároméves kisfiam, ezért mennie kell a motornak. Nagyon jó állapotban van és a gödőllői Surinál telkjesen rendbe lett téve tavaly szezon végén. Mégegyszer elnétést a zavarásért. Horgonyi Tamás, 20/7723-773. Vác mellett lakom Rádon és próbakört nyugodtan lehet vele menni.
szívesen elvinném nagyvenyimbe,de félek,páros lábbal rúgnának onnan ki:D ha valaki tud szerelőt, ne legyen rest szólni!
Másfelől szomorú vagyok, mert biztos jó motor volt
0,1-0,2 tized elmegy még?
Csak mert lesz eladó 2pár első és nem akarom visszakapni őket.
Sajnos elkelt a motor.Sajnáltam mikor feltették a kocsira.
Én meg jáccani voltam. Estem akkorákat.