Én is ugyanilyet raktam az enyémbe
Múltkor olvastam, hogy a karbihoz gumicsövet kerestél, sikerült végül találni, ha igen, megtudhatom hogy honnan és mennyiért, mert nekem is kéne, de eddig csak olyanokat találtam amiknek 5-6mm-es a falvastagságuk...?
Mamánál a szekrény teteje tele van csupa hasznos TV shop os rendelt cuccal
Hotpen, kések,tálak,botmixerek,turmixok,gyümölcsvágók,hallókészülék,l
ámpák,mindentdarabolószeletelők
Minden festéskor nekem kell leporolni őket
Mindegyik hibátlan,arra amire kitalálták őket, (nem amit megetettek nagyival)
DE hát egyszerűen nem kell
faszom, tényleg ereszt ahol a cucc van a gumiban, elkezdtem kipiszkálni, de egyből kifújt, úgyh benthagytam, de nyálpróba alapján így is ereszt kicsit. fasszom
Termékbemutató... 18 éve van üzletem a városközpontban, a zasszonyé a legnagyobb praxis - páran ismernek a városban - szted hány árubemutatóval találnak meg minket? már kb. 5 éve mindenkit elhajtunk meghallgatás nélkül, valszeg ezt is tudják, mert mostanában nem keresnek
Ennél már csak a telefonon adományokat gyűjtők a rosszabbak, mikor még élt a céges számom, átlag 2 naponta volt egy.
Ezt én is végigolvastam, Gyulám, már a héten. Hát elég bűzös a dolog...
igazából azt nem értem, hogy olyan dolgokon "buknak le" amit kicsi pénzből meg lehetne csinálni (pl. a weboldal egy mocsok, a rigai tulajdonos is vicces)
Valszeg én is kihagyom...
Ismertek, láttam már egyet-mást, vágtam rögtön, hogy piramis, de az nem zavar. Az érdekel, lehet-e lóvét kivenni belőle? Az a baj, hogy ennek már egyre kisebb az esélye sztem már a vége felé járunk, és az már a szopóroller. Egy jó haver beugrott egy 2000-resbe, fél év múlva kiderül.
Ui: idén se lesz Ferrárim akkor, marad a BMW
Egyébként az ilyeneken az bánt a legjobban (bár mindenkinek a saját dolga,semmi közöm hozzá) hogy látom hogy ülnek ott nyugdíjasok (legyen az edény/gyapjútakaró/porszívó vagy bármi hasonló) illetve olyanok akikről ordít hogy ilyesmire igazából nincs se pénzük se szükségük de mégis aláírják a megrendelőt és vállalnak részletre többszázezer forintnyi kifizetnivalót mert nem mernek/akarnak nemet mondani,mert hát hogy nézne az ki hogy meghívtak,esetenként főztek és megetettek, beszéltek két órát én meg felállnék és elmennék.
Egyetért mindennel és vesz valamit.
De itt olcsó dolog nincs, pedig repkednek a kedvezmények de úgy van kitalálva hogy csak csomagban érje meg és hipp-hopp, 4-500e Ft havi törlesztő részletéről beszélgetnek.
Morci Pupi felsavaztam az aksit és raktam bele csapvizet, hogy jó legyen !
Andi holnapra tervezed a gurulást ? Vasárnapra esőt mondanak !
Snoopy neked van kedved gurulni holnap ?
Fábi Te kész vagy már a motoroddal , már szeretném kipróbálni !
Múltkor olvastam, hogy a karbihoz gumicsövet kerestél, sikerült végül találni, ha igen, megtudhatom hogy honnan és mennyiért, mert nekem is kéne, de eddig csak olyanokat találtam amiknek 5-6mm-es a falvastagságuk...?
Vagy online bolt ahol ehez hozzajutok! koszontem :)
Hotpen, kések,tálak,botmixerek,turmixok,gyümölcsvágók,hallókészülék,l
ámpák,mindentdarabolószeletelők
Minden festéskor nekem kell leporolni őket
Mindegyik hibátlan,arra amire kitalálták őket, (nem amit megetettek nagyival)
DE hát egyszerűen nem kell
Ennél már csak a telefonon adományokat gyűjtők a rosszabbak, mikor még élt a céges számom, átlag 2 naponta volt egy.
igazából azt nem értem, hogy olyan dolgokon "buknak le" amit kicsi pénzből meg lehetne csinálni (pl. a weboldal egy mocsok, a rigai tulajdonos is vicces)
Ismertek, láttam már egyet-mást, vágtam rögtön, hogy piramis, de az nem zavar. Az érdekel, lehet-e lóvét kivenni belőle? Az a baj, hogy ennek már egyre kisebb az esélye
Ui: idén se lesz Ferrárim akkor, marad a BMW
Egyetért mindennel és vesz valamit.
De itt olcsó dolog nincs, pedig repkednek a kedvezmények de úgy van kitalálva hogy csak csomagban érje meg és hipp-hopp, 4-500e Ft havi törlesztő részletéről beszélgetnek.