Erre emlékeztek még? persze csak az idősebbek, 14 éve volt...
Most a nagy rendrakásnál találtam meg ezt a képet a műhelyemben, és kiraktam (ma úgy mondják, kipostoltam vagy kitwitteltem ) a falra
Régi szép idők
Csak simán savat kellett volna papa Andi azt üzeni hogy holnap csak 4-5 körül ér ki miklósra küldöm a pénzt az aksira. kivettem a szivacsot alóla befér a 14ahs aksi nincs meg a savgázcső. be tudod szerelni neki majd? köszi
Azzal nagyon nem haladtam mert most nincs rá idő.
Frét harckészültségbe helyeztem (kapott egy szinkront és egy hőterelő lemezt a tank alá mert untam hogy nyáron a városi szarakodásban /pl tavaly St.Endrére menet Pesten/ égeti a combom a forró levegő a tank és az oldalidom résein és ugyanezt a forró levegőt szívja be a légszűrőházba is, aztán meg szarakodik nekem az alapjárat a lámpánál)
Robeszre feltettem a tavaly vett tolólapot (nem rávaló de nem érdekel) megcsináltam a sztenderét és feltettem a tavaly vett hátsó gumit.
Most szétkapom az YZF blokkot pistinek és megnézem a váltót pupunak (remélhetőleg ez lesz a holnapi nap) majd egy 500-assal kellene foglalkoznom.
Ha az kész akkor megy tovább a GW.(mert abból még sok van)
Már én is!
Jövőhét után van tervbe véve, hogy összerakom és beindíom.
Csak sok a meló mostanában(az elmúlt 8 évben) és a szakdoga...
Ja és jó estét mindenkinek!
Már eszemben voltál.
Ma kész lettem a robesszel is,viszont holnap kezdek délelőttre.
Ha minden jól megy holnap délután letakarítom az egyik asztalt és szétszedem a blokkodat. (elvileg nem tart semeddig)
Ha megvan akkor írom hogy mi a pálya.
Most a nagy rendrakásnál találtam meg ezt a képet a műhelyemben, és kiraktam (ma úgy mondják, kipostoltam vagy kitwitteltem
Régi szép idők
Frét harckészültségbe helyeztem (kapott egy szinkront és egy hőterelő lemezt a tank alá mert untam hogy nyáron a városi szarakodásban /pl tavaly St.Endrére menet Pesten/ égeti a combom a forró levegő a tank és az oldalidom résein és ugyanezt a forró levegőt szívja be a légszűrőházba is, aztán meg szarakodik nekem az alapjárat a lámpánál)
Robeszre feltettem a tavaly vett tolólapot (nem rávaló de nem érdekel) megcsináltam a sztenderét és feltettem a tavaly vett hátsó gumit.
Most szétkapom az YZF blokkot pistinek és megnézem a váltót pupunak (remélhetőleg ez lesz a holnapi nap) majd egy 500-assal kellene foglalkoznom.
Ha az kész akkor megy tovább a GW.(mert abból még sok van)
Jövőhét után van tervbe véve, hogy összerakom és beindíom.
Csak sok a meló mostanában(az elmúlt 8 évben) és a szakdoga...
Ja és jó estét mindenkinek!
vagy valami hasonló. Új/újszerű, női, alu, 26", city/országút
Hát hogy bánatba ne érdekelne a fórum mércéjének a töltése!
Ma kész lettem a robesszel is,viszont holnap kezdek délelőttre.
Ha minden jól megy holnap délután letakarítom az egyik asztalt és szétszedem a blokkodat. (elvileg nem tart semeddig)
Ha megvan akkor írom hogy mi a pálya.
Holnap lesz időm csinálni videót a töltésről,ha még érdekel valakit. Légyszi szóljatok ha kell,mert ha senkit nem érdekel,nem piszkálom a gépet.
Sok volt ez a hét,kicsit elfáradtam.