Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nékem há hogy a fenébe ne vona Csavargás felsö fokon

Szép estét mindenkinek
Mert már megint átnéztem az összes csövet higgadtan,és áthúzogattam a bilincseket.Beröffentettem és most már nem csak menet közben nyomja a vizet, hanem ha a motor eléri az üzemit a tágulásin keresztül leengedi az összes vizet.
Olaj továbbra sincs a vízben.Ráadásul már azt is csinálja h szemből nézve a jobb oldali,és a második henger csak később csatlakozik be .
Stéget építettem kedden, volt egy rosszabb deszka amit nem akartam berakni, félretettem. Elfogyott az anyag,elindultam kifelé.Bazzameg hát nem az volt az első dolgom h arra léptem rá?
Sípcsonttal ráestem egy 5 milis laposvasra élében teljes testsújal olyan 1 méterről aztán ugyanez az oldalamba, majd az egész fickó a vízbe.
Baleseti lett belőle csonthártya repedés zúzódások kékülések, feketeségek, zöldességek fedezhetőek fel rajtam úgy kb sokfelé
http://70.40.197.178/sc/screen...
Jóóóóóóóóóóóó estét. Ha szombat este leesek, van kedved Veszprémbe piacolni?
Az eredet vizsga azé van ,hogy befizesd az adot
Mert nálatok lehet ilyen pancser van. Itt mikor az asszonyét vittem, azt is megmondta hogy nem gyári a hegesztés ami a vázon van végigröntgenezett mindent.
Eredetvizsgán én mutattam meg az embernek, hol a motorszám, annyira segghülye volt hozzá nem találta... már épp készült beírni, hogy "nincs"
de tényleg nem idevaló téma.
nem és nem is akarok érteni hozzá.
Nem irok semmit mert nem ide valo téma
Te ugy látom ehez a dologhoz nem értesz
És eredetvizsgán meg tarkón lőnek
Lacikám te legalább gondolkodol
Van mindenre megoldás
Lusta utána járni szerintem.
lehet amúgy hogy igaz, mert innen származik a motor ahol én lakom. Volt itt ilyen fzr, ilyen színben, de nemtom hogy miért papír nélkül árulja egy csomó ideje.
elvileg nekem is van 1 amerikai nagybácsim csak meg kell keresnem elvileg milliomos vagyok csak még nem nyertem meg a lottót
jah amúgy van papírja, csak valami autókereskedőnél van aki kurvára nincs itthon...elvileg. rendszám is van...
150nincs papír semmi annyit megér
a vázat nem tudja rendesen eladni mert nincs papírja a motornak. meg akkor már a blokkot is cinkes úgy
ejj mi 'vita' indult

Akkor most igen vagy ne? Szavazzunk Mennyi lenne érte reális ár? 200ért van, de mennyi az amiért kib@szottul megérné? 170, 150?
akko vegye nem izgat úgyse jó nekem semmi belőle
Éppen azért érné meg