Mert már megint átnéztem az összes csövet higgadtan,és áthúzogattam a bilincseket.Beröffentettem és most már nem csak menet közben nyomja a vizet, hanem ha a motor eléri az üzemit a tágulásin keresztül leengedi az összes vizet.
Olaj továbbra sincs a vízben.Ráadásul már azt is csinálja h szemből nézve a jobb oldali,és a második henger csak később csatlakozik be .
Stéget építettem kedden, volt egy rosszabb deszka amit nem akartam berakni, félretettem. Elfogyott az anyag,elindultam kifelé.Bazzameg hát nem az volt az első dolgom h arra léptem rá?
Sípcsonttal ráestem egy 5 milis laposvasra élében teljes testsújal olyan 1 méterről aztán ugyanez az oldalamba, majd az egész fickó a vízbe.
Baleseti lett belőle csonthártya repedés zúzódások kékülések, feketeségek, zöldességek fedezhetőek fel rajtam úgy kb sokfelé http://70.40.197.178/sc/screen...
Mert nálatok lehet ilyen pancser van. Itt mikor az asszonyét vittem, azt is megmondta hogy nem gyári a hegesztés ami a vázon van végigröntgenezett mindent.
Eredetvizsgán én mutattam meg az embernek, hol a motorszám, annyira segghülye volt hozzá nem találta... már épp készült beírni, hogy "nincs"
de tényleg nem idevaló téma.
lehet amúgy hogy igaz, mert innen származik a motor ahol én lakom. Volt itt ilyen fzr, ilyen színben, de nemtom hogy miért papír nélkül árulja egy csomó ideje.
Szép estét mindenkinek
Olaj továbbra sincs a vízben.Ráadásul már azt is csinálja h szemből nézve a jobb oldali,és a második henger csak később csatlakozik be
Stéget építettem kedden, volt egy rosszabb deszka amit nem akartam berakni, félretettem. Elfogyott az anyag,elindultam kifelé.Bazzameg hát nem az volt az első dolgom h arra léptem rá?
Sípcsonttal ráestem egy 5 milis laposvasra élében teljes testsújal olyan 1 méterről aztán ugyanez az oldalamba, majd az egész fickó a vízbe.
Baleseti lett belőle csonthártya repedés zúzódások kékülések, feketeségek, zöldességek fedezhetőek fel rajtam úgy kb sokfelé
http://70.40.197.178/sc/screen...
de tényleg nem idevaló téma.
Akkor most igen vagy ne? Szavazzunk