Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . nemjötté megölelgetni
traktor. lánc, vagy drótkötél. kicsit megásod, oszt jöjjék kifele.. én anno a lada samarával és vontatókötéllel szedtem ki vagy 3-at
Ja. Nem nagyon voltam bent, kerti meló van, tereprendezés, sövényírtás Most ültem le gép elé... az irodai melót holnap de. elvégzem mind (úgyis fájni fog mindenem, mert egész nap csákányoztam)

Bent maradt tuskókra van valami jó módszer, mert kiásni elég bajos, van még kb. 10
Ha valakit érdekel - látom nagyon megy a biznyic - eladóvá vált a monitorom. 22 colos samsung lcd tv, mindent tudó. Ittenieknek kis pénzért is akár...
Ott minden sz@r van, szerintem találnak. Vagy esztergályos. Olyan menetet vág amilyet akarsz.
megfogom nézni valami csavarboltba de ez elég speciális :( elnyíródott a menet rajta
SKF bolt?
Bontó?
Sziasztok! Egy nagyon fontos kérdésem lenne légyszi ha tudtok segítsetek! Fzr 600-hoz első lánckerékhez ANYÁT honnan tudnék keríteni? Van valakinek valami ötlete? Köszönöm!
Nekem van egy hASZNÁLT VALAHOL.
háló

ne utáljatok ki:

eladó xj

többet nem fogom belinkelni
sms-et óvastál
jajj Ábrus... ez tényleg kis lé. még 2,5 e Ft alatt nem vettünk olyantot. Drága mulatság ez
Akkor a monitorom is kell?
Ja, melóból akkor értem haza... ma egész nap itthon voltam, ádám meg sehol. Szerintem gyertya gondok lesznek...
Ábrus te sem vagy naprakész női konfekcióban.Milyen melltartót kapni manapság 2 forintért?Ráadásul Kingusnak 3XL-s kell!
Na mi van mi?
Baaaszki mekkora! (köszi emre )
Napozok inkább mint ezt a szart baszogatom.
Aha akkor már küldöm is vissza a picsába.
Ott nincs ilyen automata genya kuplung
Én csináltam hozzá egy F alakú célszerszámot amivel meg lehet fogni a lyukaknál.
És ez még csak egy 50-es. Mi lenne ha egy ezrest kéne szétszedni?