Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skacok valaki mondjon nekem jó és aránylag olcsó láncspray-t?! mol-os 3000-ért jó? vagy Castrol? mit érdemes venni ami rá is tapad és nem veri le?
hát jó lenne! valamikor összehozzuk de még sürüek a dolgok.most hétvége is meló meg még nincs forgalomba a mocim.szerintem áprilisba megoldjuk oks?
hát én is örülnék neki de sajna nincs kutam.
Örülök, hogy jól vagytok.
Egyszer valamikor már összefuthatnánk most, hogy végre jó idő van
Ezé jó a kút igy nem kell várni az esőre .A kertben itt már sok mag ki is van kelvel
Kösz. Szóval 80, jól sejtettem. Nem akarok ekkora gödröt ásni meg belemegy 3 köbm beton
Lesz valami könnyűszerkezetes akkor, vagy ilyen előregyártott betony paneles, annak csak oszlop kell. De az is lehet, hogy fémlemez.
Te mit javasolsz?
szió! semmi kül.dolgozunk meg dolgozunk meg dolgozunk. ma volt egy kis időm lecseréltem a hűtővizet a frézin.amúgy kinlódunk.mindig jár az agyam ezen a ku..a pénzen hogy mit tudnék bevállalni hogy egy kicsivel több maradjon de nem jövök rá. a vetemény egy része elültetve és várjuk a napsütést és az esőt.
És te ne tegyél reá fenyő deszkát mint ezzen mert ugyis hamar elrohad bármivel kezeled
Ja és a nagykapu két oszlopa közt is szint ugy
80cm mély és ugy 30 cm széles de a lényeg ,hogy a kiskapu két oszlopa közti rész is egybelegyen ásval az alappal csak ott elég az 50 cm is .
Én is csak hallomásból ismerem. Állitólag van olyan.
Otómata? ? ? ? ? Lust dög !
ki segít nekem ócsón találni fasza felnit nyárigumival a corsára?
APA

Mizu veletek?
hálóóóóó!

na mizu-e?
Ótómata a cseréje nem hiszem, hogy megállna fél millából ne is beszéljünk ilyen rémséges dolgokról...
Megvan a Zasszony biciklije olyan, amilyet belinkeltem, KTM City Line.
Egy éve jár spinningelni, hazafelé a gáton olyat tekert hosszú áttételen, hogy majd kijött a tüdőm, hogy ne maradjak le
Fakk, lemaradott a pikcsőr Na, ehune.
rendes alapjárat
fóbia: meg fok kelleni takarítni az EGR-t. hidegen indítva elsőre lefullad, és csak másodikra kapok rendes alapjáratot.
úgy gondolom ezt már több ízben ecseteltem.
neked nincs szükséged ekkora értékű autóra. add ide. A fóbiát rugathatod, ott nem fél milla egy kuplung szett
milyen forma ?
Bakosi Úr! (majd ha előkerül )

Egy ilyen forma kerítésnek milyen alapozás kell? hány cm?
Mindenki
(Akinek nem kell ölelés annak )

Zsoooltiii, levél ment.

Ábrus, vagyol?
Jól néznék ki, amint a gyepen rugatnám a BMW-t, rákötve egy tuskóra
Inkább thermonukleáris fegyvert vetek be: holnap rányomok gázperzselővel, oszt' majd jól elég
sajnálom. De a gyerek oviba, és a felügyelet véges. Hú de aludnom kéék má.