Remélem a két gyerek megteszi helyetted. Most én vakargatom őket a szarból 50 év múlva ők....
Quad helyett van egy csínos rotakapám, azzal száguldhatsz, a kocsin viheted a Zasszonyt, ha meg dolgozni támad kedved, megvárod míg Kinga összevissza rotál a kertben. No?
Hüle azé mondom hogy lefuvni kéne mert mindenképpen ugy terveztem azt ha mán le van akkor talán össze is lehet rakni . A Belsö szerkezeteket meg tartokat holnap este már lehet lefuvom feketére. Azé haladtam ám vele jól csak nem szeretem elbizni magam De oly tetszik hogy lehet cserélnünk kell motort
asszem elkezdhetnénk egy olyat, hogy ki mikorra menne.
nem engedhetem meg magamnak, hogy végig igyam veletek az egész hétvégét úgyhogy egy nap, egy estére mennénk, viszont ehez jó lenne tudni ki mikor mettől meddig lesz Zsótinál. Csipázom Zsóti búráját, de a többiekkel is szívesen innék. akkorra mennék amikor a legtöbben vagyunk.
- Thomas és Kinga mindegy mikor de sokan legyünk ! (arra az estére amikor főzés és ivás lesz kellene majd egy szállás is)
Ajjaj még milyen hideg... Reggel hatra mentem melóba, nem kell mondanom, hogy majd lefagytam... De motorozni akartam és úgy is lett, haza már jó idő volt, azt a kis szelet eltekintve... ma még pólóban is szaladgáltam kint egy kicsit
Quad helyett van egy csínos rotakapám, azzal száguldhatsz, a kocsin viheted a Zasszonyt, ha meg dolgozni támad kedved, megvárod míg Kinga összevissza rotál a kertben. No?
tudod ki fog kivakarni a szarból ha vén is szenilis leszel
nem engedhetem meg magamnak, hogy végig igyam veletek az egész hétvégét
- Thomas és Kinga mindegy mikor de sokan legyünk ! (arra az estére amikor főzés és ivás lesz kellene majd egy szállás is)
a motort meg használd, oszt nem merül le
Szép pár lesztek, megkönnyezem már akkor is ha rágondolok