Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem a KTM-et. Nem adja. Hogy jól jár többet nem lehet érte adni 100-110-nél.
A Másik az ennyémet addig nem akarnám szét szedni mert össze vissza tele a garázs .Jó lenne ha már valamelyik kész is lenne
Rendben.
Remélem a két gyerek megteszi helyetted. Most én vakargatom őket a szarból 50 év múlva ők....

Quad helyett van egy csínos rotakapám, azzal száguldhatsz, a kocsin viheted a Zasszonyt, ha meg dolgozni támad kedved, megvárod míg Kinga összevissza rotál a kertben. No?
Fóbia kényelmes. Kérdezd meg Atit.
Hüle azé mondom hogy lefuvni kéne mert mindenképpen ugy terveztem azt ha mán le van akkor talán össze is lehet rakni . A Belsö szerkezeteket meg tartokat holnap este már lehet lefuvom feketére. Azé haladtam ám vele jól csak nem szeretem elbizni magam De oly tetszik hogy lehet cserélnünk kell motort

tudod ki fog kivakarni a szarból ha vén is szenilis leszel Beváglak egy szeretetotthonba, oszt csáá
Nagy vagy te már gyereknek. Adósságod is van, nem köllesz
asszem elkezdhetnénk egy olyat, hogy ki mikorra menne.
nem engedhetem meg magamnak, hogy végig igyam veletek az egész hétvégét úgyhogy egy nap, egy estére mennénk, viszont ehez jó lenne tudni ki mikor mettől meddig lesz Zsótinál. Csipázom Zsóti búráját, de a többiekkel is szívesen innék. akkorra mennék amikor a legtöbben vagyunk.
- Thomas és Kinga mindegy mikor de sokan legyünk ! (arra az estére amikor főzés és ivás lesz kellene majd egy szállás is)
De van. Nem méék, oszt lesz időd a Tiedre is.
Ettöl jobb ötletem nincs
Hétvégére lefuvjuk a12 est azt lesz motojod Pénteken nem biztos hogy dolgozok
Ment
Tényleg hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe
Fogadj örökbe Jaszi ! Igérem jó fiad leszek

a motort meg használd, oszt nem merül le
igen. küld a címet
túsúlyos vagyok, és magas. De vannak erényeim
Ajjaj még milyen hideg... Reggel hatra mentem melóba, nem kell mondanom, hogy majd lefagytam... De motorozni akartam és úgy is lett, haza már jó idő volt, azt a kis szelet eltekintve... ma még pólóban is szaladgáltam kint egy kicsit
Az egy dolog hogy este .De hideg is mint a dög nem értem hol van már a jó idő
Végre bent a melegen... Láncvédő és első-hátsó felni takarítás + lábtartók tisztítása és matt feketére fújása. És ismét este lett...
Na kapjad bé De beveszünk 3-diknak ha gondolod

Szép pár lesztek, megkönnyezem már akkor is ha rágondolok
Majd viszel....