Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Sanyí
Annyira kíváncsi lennék ezekre a nagyon olcsó festésekre. Eszembe nem jut kötekedni, vagy hitetlenkedni.
Csak most ilyenkor például arra gondolok h én a múlt héten vállaltam egy régebbi merci teljes fényezését. Szépet kért a srác.Nem titok, 150 ért vállaltam.
Így talán megéri. És ezért nem fér a fejembe a 70 ezres fényezés.
Jó éjt urak!
Sajnálom.
A tető kivételével körbefújja a srác 70 körül,és ebbe az anyag is benne van. Igaz én szedem szét,és rakomössze. Lámpa,díszrács,díszlécstb... Így sokkal olcsóbb.
azt tudom nekem kb 4500 a 2 oldali javító ív.de a festő.ráférne az egész kocsira egy festés.
Itt fekszik mellettem. A Lakatos nem nagy pénz. Alkatrész olcsó,a fényező a gáz.

1db hátsó javító ív 4000ft,1db küszöb kb 5000.
nálunk van Repsol villa olaj.
nekem jövőre kell a vectrát karosszériázni. de nem várom.

kiskutya?
Olaj olaj egyre megy
Gyulának éjjel mikor alszik át kéne sportositani a vasat . Hogy meglepödne mikor elindulna vele
Gyulának éjjel mikor alszik át kéne sportositani a vasat . Hogy meglepödne mikor elindulna vele
Gyula! A Magnatec motorolaj,én 20w villaolajat teszek bele.
Ezt nem artam irni de ha már emlited
Jólvan én csak azoknak szertnék kedvezni akik komolyan veszik az utcai versenyzést
Én 10W30-as Magnatec-et tettem bele,szerintem is erős lesz a 20-as,lehet pattogni fog az eleje nagyobb kátyúnál.
Pestám! Az én tempomhoz elég az egy olaj,de lehet még a merev villa is elég lenne.
Én nem megyek csak melegben. Tehát 20w telóolaj a Motul fajtából. A kicsibe is az volt,és sokkaljobban tetszett a 10w-nél. Meg aztán 82kg vagyok.
Összinte legyek Sanyííí Tavasz ,ősz vagy inkább 20 fokig 10W olaj a jó Nyáron 20 fok felett 15vagy 20 W olaj Ezt tapasztaltam .Tehát 3 olaj csere Nevetséges de igy van
Készül a szerszám hozzá. 20W olaj lesz benne.
A telo olaj cserével nekem az az észrevételem hogy az also csizma rész tele van olaj iszappal . Azt csak persze az veszi észre aki szét huzza Tehát szét szed kimos összerak feltölt és ok
Megvagyunk. Sok a meló,16.-án megy a kocsi a lakatoshoz,majd fényező javítja ki.
de jó lenne már menni.de persze ez a köcsög idő is hétvégére baszódik el

amúgy hogy vagytok?