engem sem, csak épp szereltek már nekem úgy autót (még a ladát anno), hogy a kocsi szétszedése még ment, de össze már a 2. héten se akaródzott összerakni. Az olcsó húsnak híg a leve mindig igaz sajnos.
Ahogy modják.
Cégünk:
- jól
- gyorsan
- olcsón
dolgozik.
A 3-ből 2 választható.
Lehet h csak a mattrészre értette,
Ha meghígítod bázis higítóval 70-75 % ba,és egységes szinre fújod rá,és igazából nem zavar h az éleket nem éri normálisan,máris lehetséges.
Egy pici hátulütője lehet:
soha az életbe nem csinálsz olyan színt m egyszer,javítani nem tudod.
Ha ezt egy kicsit is nem egyenletesen fújod csíkos, felhős, foltos lesz.
nem. alapozó és egy kikevert festék betöltve spraybe. leködölni, oszt le van szarva.
Egyébként nem hagynám úgy, mert (nem kaszniztatnék, mert drága. Ezért vettem "nemrozsdálós" autót)
Na de az nem érdekes hogy 2 dl el lefujták az egész motort .Arra mondj valamit ! Nem tudom elhinni neki Bár le lehet 1 dl el is kinek hogy jó attol függ
ezért nem fúkáltatok én semmitse.
2 kilóért fényeztetni, mikor a kocsim nem ér csak kb 3X annyit (sőt talán annyit se), és akármikor jöhet egy barom amék a tecsó parkolóba nekitolja a bevásárló kocsit, vagy jöhet túlméretes bokor és egy szembe autó, hogy le kelljen húzódni.
A Sanyi kocsija nem tudom mennyit ér, de hogy én nem fényeztetném körbe, az ziher.
Remélem e honapban én is oda érek hogy le kéne fujni a Zsotí motorját. De nekem meg az nem fért afejembe hogy azt mondta ,hogy arégi ezredesét 2 dl festékkel lefujták Nem értem hogyan .
A festők fele kihagyja, legalább kétszer addig fogja bírni
Hisz a lemez belső fele puci
Ahogy modják.
Cégünk:
- jól
- gyorsan
- olcsón
dolgozik.
A 3-ből 2 választható.
Ha meghígítod bázis higítóval 70-75 % ba,és egységes szinre fújod rá,és igazából nem zavar h az éleket nem éri normálisan,máris lehetséges.
Egy pici hátulütője lehet:
soha az életbe nem csinálsz olyan színt m egyszer,javítani nem tudod.
Ha ezt egy kicsit is nem egyenletesen fújod csíkos, felhős, foltos lesz.
Egyébként nem hagynám úgy, mert (nem kaszniztatnék, mert drága. Ezért vettem "nemrozsdálós" autót)
Itt a megoldás ,
2 kilóért fényeztetni, mikor a kocsim nem ér csak kb 3X annyit (sőt talán annyit se), és akármikor jöhet egy barom amék a tecsó parkolóba nekitolja a bevásárló kocsit, vagy jöhet túlméretes bokor és egy szembe autó, hogy le kelljen húzódni.
A Sanyi kocsija nem tudom mennyit ér, de hogy én nem fényeztetném körbe, az ziher.
Van rá 30% kedvezmény