Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se, de már szó nélkül vennék 600ast
Amíg megy,én sem fogom cserélni,igaz most nem is tudnám.
Aha cseréltünk hogy én is élvezzem a motorozást ne csak a száguldást
Mármint te az 500-al?
Te mentél az 50-al,Andi meg a naggyal?
Köszi,mire jön én is otthon leszek. .
Bazze kurva jó volt jobban élveztem és kényelmesebb volt mint az 1000 ott nagyon össze vagyok húzódva nyújtózni kell itt meg minden tökéletesen kézre lábra passzol.
Na jó,ezresnél persze könnyebb,lányos motor.
Postást lessed nehogy asszony lenyúlja azt a hatalmas pénzeszsákot amit küldtem
Ábrus rakott hosszabb csövet de nem éri el belevilágítottam elemlámpával szerintem meg az 1000 után pille könnyű csak úgy dobáltam jobbra balra megyen is a kis kurva nagyon és nekem nagyon bejött komolyan elgondolkodtam egy trapéz 600on
Isten éltessen! . .
Könnyű?
Két mázsa felett van,óránként meg szoktam állni,mert akkor már sztrájkol a hátam,igaz asszony meg csomag is rajta van.
Pupu,elvileg három liter a tartalék a 18-ból,de ha valamelyik ügyes gyerek hosszú csövet dugott belül a csapra,akkor hamarabb eléri,és akkor váltani kell tartalékra.Szerintem.
Köszönöm Skacok. Meghatódtam.
Boldog Zsoltit
De elverlek téged ha motorozol piásan bazzee
Boldog Zsóóóótot
Ábrus ha majd leszel jelentkezz. Annyi a zizi hogy 2napig semmi minden fasza melegbe is tegnap bírta faszán pöccre indult minden ok. tegnap délután de inkább este csinált olyat rendes csapállásnál azaz teljes átfolyáson elfogyott a benzin a karbiból. Félreálltunk ac kattogott aztán ok megint ment kb 4km aztán megint. De a tankba volt még több mint 10l benzin. Tartalékon nem csinálta ment mint a mérgezett egér. Aztán be kútra 9l ment bele és kb 10km volt hazáig akkor semmi gond nem volt.
Jó reggelt
Tegnap mentem elég sokat a pirossal kb 50km tesztüzem mert valami nem smafu vele. Én ilyen fasza motorozható könnyű aranyos király zsír tuti motorral még mint a kicsi nem mentem esküszöm lecserélem a Bélát egy 600asra. Annyira kényelmes nekem, könnyen dobálható dönthető nagyon jót mentem vele kurvára élveztem.
. . . . . . . .
Isten Éltesse a Zsoltikákat!
Mi bajod vele? Tudományosan lett elültetve, két nap múlva már rügyezett, tegnap meg szüreteltem 30 kilót...
Jó reggelt!
Na indulás Pöstre
már értem mért nem Te csinálod a kerteket