Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazi jó ! Nekem nagyon tetszett , de szerintem hamar össze törném a pofámat amikor már úgy érezném , hogy megy !
Csak kellene a dokinak egy hangvilla !
Nya indul a GP
Eladó Yamaha Fz 750 85' vízszivattyú ház. Sajnos a lapát a tengellyel együtt használhatatlan. Letört a kis villa a tengely végéről ami belecsúszik az olajszivattyú két kis füle közé.
Ár: 4000 Ft. Ha esetleg pont erre lenne szüksége.
Ha megyek hozzád kötök fel egy 200L hordot a hátso ülésre
Furt kút mellé fúrt benzinkut is van a kertben
Hát mondjuk úgy, az a furcsa amikor nincs
Van mikor hétköznap is az van..... Kell a kikapcsolódás
Nekem meg a mai termése szerelés vot De holnap mán nem mert vendégségbe megyünk
Bammeg Nálatok minden héten futam van
Sziasztok!
A mai nap termése
A képek...
Eladó a képen látható YZF 750 hátsó féktárcsa. Elég jó állapotban van! Vastagság: 5,7 mm Azért adnám el ha valakit érdekelne, mert nekem azt mondta a kedves eladó tavaly, hogy jó lesz az nekem az Fz 750 -hez is , hát mégsem. Kérésre ingyen fel tudom köszörültetni is.

Én tavaly 15.000 - ért vettem meg. 13.00 az ára.
Eladó a képen látható YZF 750 hátsó féktárcsa. Elég jó állapotban van! Vastagság: 5,7 mm Azért adnám el ha valakit érdekelne, mert nekem azt mondta a kedves eladó tavaly, hogy jó lesz az nekem az Fz 750 -hez is , hát mégsem. Kérésre ingyen fel tudom köszörültetni is.

Én tavaly 15.000 - ért vettem meg. 13.000 az ára.
Nem más az az exup ilyen két betöltős,én is meglepődtem 1 pillanatra ,de megnéztem a másik blokkon is az is ugyanolyan volt
most viszont megyek iszok még
nem fog menni a dolog, úgyhogy inkább hagyjuk akkor a fényezés dolgot ha, csak úgy vállalod
hozok a cégtől egy kompresszort, kérek egy pisztolyt, oszt meglássuk a lefóliázott garázsba mire megyek.
Szasztok! Két olajbetöltő ugy van a gépen hogy1 van a vázon belül a blokk tetején,1 pedig az oldaldeknin a vázon kívül. A dekni más évjárat lehet mint maga a blokk,a szinárnyalata is fiatalabbnak mutatja.
18.00. moto 3 moto2 motogp,digi sport.Jó szórakozást,és jobb időt mint a mostani,széles utat!
áá azért ennél jobb állapotba kellene...
Mentem délutánra.
Sziasztok
Nekem van de nem a legjobb állapotban--használt
Itt voltak andiék és elvitték az 500-ast. Bassszus nézzétek mit kaptam!
Milyen sunyi módon adod tudtomra mit szeretnél
Jó csiszolást, majd jelentkezel
Ja de tudod h a kaszni munka előtt találkoznunk kell Debrecenben
Na mind1. Maradjunk annyiba h sokfajta minőség van úgy anyagban mint munka igényességében.
A tükörsima kicsiszolt, kipasztázott felülettől (új autó) - egészen a 20 éves tömítő tartja össze ladáig (kerítés minőség)
És nyilván lehet variálni h kinek mik az igényei, és mit követel meg az autója.
Valamint azt is hozzátenném h egy laikusnak (nem szakmai szemmel) talán nincs is annyira nagy különbség
Viszont nem hiszem h újabb kocsin bárki is szívesen látna olcsóbb gagyi fényezést,ami esetleg ráadásul pár év után teljesen tönkremegy,mégha az jóval kevesebbe is került.
A nyúl legyen veletek