Én max. 01-én tudnék menni de akkor már úgyis indul mindenki haza,annak meg nem sok érelme lenne.
Más: szerinted lehet már talajfertőtlenítőt szórni vagy még korai?
Sziasztok. Nya legyen 29-30-01. 1-én már úgyis indul mindenki haza. du maj dpihenek. mert este meló. ha ellen vetés van szóljatok. Ha valaki hamarabb jönne az is megoldható. A másik faluban, kb 10 km ha tényleg kell szállás, (de szerintem elférünk) az jelezni kérem, keresek a közelben.
Vagyis itt is szétnézek. De szerintem, főleg ha messzebbről jöttök, ingyen szállás jobb. Sátor is van, A garázs is nagy meg akad néhány szoba is.
ok, de festés és festés között is különbség van. Szerintem Robi egy kocsit is lefúj annyiért. de akkor csak a pisztolyhoz nyúl, semmi máshoz, és a tulaj viszi a festéket, és a hígitót a pisztoly kitakarításához. Nekem ígérte ilyen nagyon baráti alapon, hogy a golfot leködöli valami gagyi festékkel (csak legyen egyszínű), de még a kocsi portalanítását is mi csináljuk, nemhogy gittelés, csiszolás, maszkolás, stb... ez így korrekt persze. így is veszett hálás vagyok érte. De persze mivel öcsém még a decemberi fizetését se kapta meg teljes egészében, asszem nemsokminden lesz a kasznizásból.
Pupunak részvétem.
ezt épp most adták el, fél órája még megvolt.
Más: szerinted lehet már talajfertőtlenítőt szórni vagy még korai?
Vagyis itt is szétnézek. De szerintem, főleg ha messzebbről jöttök, ingyen szállás jobb. Sátor is van, A garázs is nagy meg akad néhány szoba is.
Jó reggelt. Indul a családi program. Ilyenkor nagymamánál összejövünk mind1, kb. 14-16-an.
Kösz a válaszokat fiuk,de jobban járok ha megnézem saját magam.