Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz!
Ja,nem csak a húsvéti nyúlra gondoltam.
Ha valaki a kép és a szöveg között bármiféle összefüggést vél felfedezni az színtiszta paranoia.
Asztaqrva.
Boldog nyulat.

Pupunak részvétem.
Yamaha Fz 750-hez keresek leömlőt dob nélkül!
Annyi még talán van amennyi erre a pár hektárra kell.
Annyi azé nem
Azt gondoltam.
Ha már látszik, hogy mozognak, akkor igen. Igaz, most nem gázosodik, mert hideg van. Van még?
Szia. Tőlem lehet 1 l -is.
Én élek a szomszéd faluban lévö szállásal ha Bordányban van
Én max. 01-én tudnék menni de akkor már úgyis indul mindenki haza,annak meg nem sok érelme lenne.
Más: szerinted lehet már talajfertőtlenítőt szórni vagy még korai?
Jó reggelt
Hát,én egyszer meg fehéret tettem bele de szerintem az nem szűrt olyan jól.
Sziasztok. Nya legyen 29-30-01. 1-én már úgyis indul mindenki haza. du maj dpihenek. mert este meló. ha ellen vetés van szóljatok. Ha valaki hamarabb jönne az is megoldható. A másik faluban, kb 10 km ha tényleg kell szállás, (de szerintem elférünk) az jelezni kérem, keresek a közelben.
Vagyis itt is szétnézek. De szerintem, főleg ha messzebbről jöttök, ingyen szállás jobb. Sátor is van, A garázs is nagy meg akad néhány szoba is.
Igaz. Mindegy melyikbe öntöd mert egy az olajtér.
ok, de festés és festés között is különbség van. Szerintem Robi egy kocsit is lefúj annyiért. de akkor csak a pisztolyhoz nyúl, semmi máshoz, és a tulaj viszi a festéket, és a hígitót a pisztoly kitakarításához. Nekem ígérte ilyen nagyon baráti alapon, hogy a golfot leködöli valami gagyi festékkel (csak legyen egyszínű), de még a kocsi portalanítását is mi csináljuk, nemhogy gittelés, csiszolás, maszkolás, stb... ez így korrekt persze. így is veszett hálás vagyok érte. De persze mivel öcsém még a decemberi fizetését se kapta meg teljes egészében, asszem nemsokminden lesz a kasznizásból.
vettél egy ezrest, hogy biciklizzél és robogózzál

Jó reggelt. Indul a családi program. Ilyenkor nagymamánál összejövünk mind1, kb. 14-16-an.
Jó Reggelt!
Kösz a válaszokat fiuk,de jobban járok ha megnézem saját magam.
csak kell linkeléshez
És várta a jó időt mert a nagyanyjánál a garázsban por volt, az udvaron meg még hideg. (és csak hétvégén ért rá)