Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemlett összekeverve, csak az egyik trafóhoz nyúltam, ami az 1es és 4es hengerhez megy, de mindkét gyertyába volt szikra. Az valóban lehet, hogy nem jókor...
Egyébként, amikor kiszedtem újra a gyertyákat, hogy átszellőztessem a hengert, nem csak simán benzines volt, inkább úgy tűnt, mintha kis vízcseppek ültek volna rá... érdekes
De állat lett!
Még1x?
A gyújtást nem keverted össze? A trafókhoz menő vezérlést vagy magát a gyertyákhoz menőt? Van szikra, csak lehet, hogy nem jókor...
Kerestelek. Kék pontos méretek. Nincs 4-es csak 3-as anyag van. Meg milyen időközönként mennyi kell. Ár ezután lesz
Boldog névnapot a Zsoltoknak
Éltet láttad?
Sziasztok!
Isten éltessen Zsolti!
Uh. Zsíííííííííííííííííír.
Boldogat !
Sziasztok
A pumpa belsejében van 1 mechanikus érintkező az szokott megkopni és akkor már nagyobb távolság van a két érintkező között és nem mindig húz be
ugyanezt csinálta az fz 750-em néha ment rendesen valamikor meg csak szarakodott míg annyira el nem kopott hogy cserés lett,de lehet csak oxidos az érinktező,nem is emlékszem kinek volt ezzel baja(Tudom 1 város ... )de neki is ott volt a probléma ha leveszed a kupakot az AC-ról akkor látni fogod hogy áll az érintkező
és akkor egy csavarhúzóval segíts rá akkor már kiderül hogy elektronoka vagy AC
szóljál mert akkor meglátogatunk az Andival
Sziasztok!

A hétvégén végre összeállt a gép, viszont marhára nem szeretne beindulni
Motorikusan nem lett hozzányúlva, viszont október végétől állt.
Most hogy összeraktuk, nyomom az önindítót, és olyan hangja van, mintha már pont beindulna de aztán mégsem...
Próbálkoztam már azzal is, hogy hajszárítóval fújtam a karbikba, hengerekbe, gyertyát kiégettem, féktisztítót fújtam a karbiba, de még így sem.
Benyát kapja, szikra van, szóval nem értem mi lehet a hibás.
Tudom, hogy így látatlanba nemigazán lehet mit mondani, de esetleg valakinek valami tipp? Jólenne már gurulni végre...
Köszi!
Nem értem mi általában pontosan és dátum szerint tuduk teljesiteni más meg nem akkar dolgozni vagy a tököm tudja mit akar de dolgozni nem nagyon .
Nem tudom . 3 munka van félbe . Egyiknél az ablakosra várunk mert vakargatja a farkát . Másik helyen az Ácsra azt még a villanyos is Ezért nem tudom van dátum mindenhová de az borult már kb 2 hete
mikó gyüssz fel papa
Láttam De most drága nekem még egyenlőre
Az jó a 14 est kell kerülni ha lehet
. Na majd szerdán akkor kiderítjük a Béla ac pumpájával addig már kibírjuk.
Belsö takaro idomok híánya miatt látni a sok szart de az most nem lesz meg mert nincs időm legyártani Az majd késöbb Zsotika . Ha időráérős leszek