Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.
"25 mm-el meghosszabbítottuk a lábtartót,hogy mikor átrepülök a hidakon,ne csússzon le a lábam.Emellett 6 kg-al megnöveltük a motor súlyát,hogy minél több helyen és minél tovább tudjam a gázt ütközésig csavarni és ott tartani.Így stabilabb." John McGuinness
Esküszöm amennyire lenéztem a kis 600asokat 500al mentem kb 60kmt és nagyon megtetszett nekem könnyű nem kényelmetlen na szóval fasza 2. motornak jöhetne a Béla mellé
Luke állj át az erő sötét oldalára 130le ,nyomaték ,visítás, lendület, nem túrás hanem sportos kinézet tempó
Má a meghivást a partyra értettem
és te az enyémmel?
Sziasztok !

FZR 500-asom van. A géppel minden renben volt, ment rendesen. Tegnap reggel nem indult, megnéztem nincs gyujtószikra. Szerintetek mi lehet a gond ?
Megszokja.
Mentél te az enyémmel?
Nem hiljuk meg
Vagy jöni menni ?Akármi?
Futamra ? Hajlando
én igen bazeee .
Nagyon változik még ha kész lesz .
A réseket betömtem fóliával egyelőre. (lesz zeller is )
Másé
A megvalósítás jó.
A forma viszont,hát mindegy én régimódi vagyok.
Szerintem maradhat. mivel párás, így talán nem fagy, meg ugye felmelegedett a föld is.De ha le bírod takarni, ártani nem árt.
Én elővettem Frét és azzal mentem angolra. Határozottan továbbra sem szeretnék 600-ast.
. . .
. . .
1 anyási? Vagy az másé
Zsolti az ablaktáblás ("A" betű alakban összetámasztva két régi ablak és a végein lezárva) miniüvegház minden rését le kell tömíteni vagy maradhat oldalt egy fél ujjnyi rés az illesztéseknél? (este hidegek vannak még)
Alatta van egy nagyobb ládában a palántanevelde. (még csak a magok)
Igy be kel stopolnom két két oldalát mert 10cm *10 cm lik tátong rajta meg álitási lehetöséget is csinálnom kell rá mert egybe állitos volt