.
"25 mm-el meghosszabbítottuk a lábtartót,hogy mikor átrepülök a hidakon,ne csússzon le a lábam.Emellett 6 kg-al megnöveltük a motor súlyát,hogy minél több helyen és minél tovább tudjam a gázt ütközésig csavarni és ott tartani.Így stabilabb." John McGuinness
Esküszöm amennyire lenéztem a kis 600asokat 500al mentem kb 60kmt és nagyon megtetszett nekem könnyű nem kényelmetlen na szóval fasza 2. motornak jöhetne a Béla mellé
Zsolti az ablaktáblás ("A" betű alakban összetámasztva két régi ablak és a végein lezárva) miniüvegház minden rését le kell tömíteni vagy maradhat oldalt egy fél ujjnyi rés az illesztéseknél? (este hidegek vannak még)
Alatta van egy nagyobb ládában a palántanevelde. (még csak a magok)
"25 mm-el meghosszabbítottuk a lábtartót,hogy mikor átrepülök a hidakon,ne csússzon le a lábam.Emellett 6 kg-al megnöveltük a motor súlyát,hogy minél több helyen és minél tovább tudjam a gázt ütközésig csavarni és ott tartani.Így stabilabb." John McGuinness
FZR 500-asom van. A géppel minden renben volt, ment rendesen. Tegnap reggel nem indult, megnéztem nincs gyujtószikra. Szerintetek mi lehet a gond ?
A forma viszont,hát mindegy én régimódi vagyok.
Alatta van egy nagyobb ládában a palántanevelde. (még csak a magok)