Akkor az van ami nálam is volt,vagy a generátor csatlakozásai kontakt hibásak,vagy egy,esetleg két fázistekercs elhiccent,ami meg dolgozik,az már kevés.Én is jártam így,két éve,A pörbölyi túrán helyzetjelzővel jöttem haza,mert fényszórót már nem bírta.Ha kell, valahol a pince mélyén van egy tartalék generátorom is.
Gyengén világít sötétben a sima H4 rádugtam a másik lámpáját is mert le volt húzva és az 1W os led is rajta volt. addig semmi gond nem is volt egész nap így mentünk. aztán beragadt a hátsóféklámpa kapcsolója és mivel mögöttem jött nem láttam 1x csak megkukult a motor 1 piros lámpánál. Próbáltam indítani gyenge aksi jelei mutatkoztak. Elmentem 1 kútra bikakábelért bebika pöccre indult . lekötöttem a + fényszórót megnéztem a kapcsolót utána megint jó volt rendesen jár. Most reggel is pöccre indult a kiskurva.
Jó reggelt
Ábrus igazad volt gyengusz a töltés, tegnap 2 lámpa volt + a ledes bekötve és 1 beragad hátsófék kapcsoló szopatott meg minket lemerült az aksi menet közbe és leállt a motor. Be bikáztam lekötöttem róla az 1+ lámpát és azóta jó megint.
http://youtu.be/1D6WZaS9dpE
Ábrus igazad volt gyengusz a töltés, tegnap 2 lámpa volt + a ledes bekötve és 1 beragad hátsófék kapcsoló szopatott meg minket lemerült az aksi menet közbe és leállt a motor. Be bikáztam lekötöttem róla az 1+ lámpát és azóta jó megint.
Jó estét.