Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoval ilyen kapkodásos hirtelen időhíányos időszakomat élem
Téli állásában megadta magát az elsö telo szimering és nem cserélni akarnám hanem kidobni belöle és betenni a forditott villát. De abban meg még át kell cserélni a villahíd csővét meg a stb aproság , tárcsák is ha már kint van az eleje . Nagyon instabil a motor igy itt a közelbe elugrok de azért Üllés az nem itt van. Meg gumikat is le kell cserélnem mert elkoptak . Időm meg nincs semmire Zsoltié is éppen hogy elkészül ugy ahogy a festés is ilyen hirtelen futában sikerült bár alapozásra beszéltük meg és olcso festéket kapot (pár ezreset )de majd egyben át lesz festvel normálisan szoval ahoz jó .
Mentem éjszakára.
Mi van a motorral? Múltkor még mentél vele...
Találtunk neked a lépcsődre is egy elég formás megoldást ha tetszik az ára persze Csak motor nélkül olyan mintha ithon hagynám a lábaimat
Nem hinném mert a nyomottfém h.f tömítés nem szokott átégni. Tuti hogy jól zár a hűtősapkád? (akkor csinál ilyet ha lelevegősödik a rendszer)
Ilyenekkel nem szoktam foglalkozni. Ha telefonon ígérget valaki az nekem ugyanannyit jelent mintha nem mondott volna semmit,ha jön akkor megnézheti ha nem akkor meg nem számít.
Ha kérdezik hogy milyen ez vagy az rajta akkor röviden elmondom de nem szoktam sokat rizsázni mert ha érdekli akkor eljön és megnézi,sztorizgatni se kedvem se időm nincs.
Szokott még lenni az el kéne hozni és megnézném kategória de ezek alapból ki szokták ejteni magukat mivel én atombiztos hogy nem kirándulok senki kedvéért hogy azt mondhassa: ja, bocs én nem erre gondoltam.(egyszer csinálta meg velem Tatabányán (onnan vettem anno) egy család aki közölte hogy konkrétan ismeri ezt az autót és vihetem mert kell neki)
Szóval nem kell itt tárgyalni senkivel,ha jön és csenget akkor beengeded-megnézi és ha kell akkor elviszi egyéb esetben viszlát. (próbakör csak akkor ha letette a lét!)
Szép a munka.
Jöhetnél motor nélkül is ha másképp nem megy egy kis beszélgetésre...
Papa lehet hengerfejes a motorom. ki van véve a termosztát is és nyomja ki a vizet majdnem alaptól alig melegszik be és tolja kifelé a túlfolyó csövön. Lehetséges a hengerfej tömi szétment?
Ha átfolyik rajta a benzin akkor jó,ha nem akkor meg hibáztál.
Elviekben ugy szeretném ,hogy személyesen kéne már átbeszélni (Nem telefonon kéne)az ár kérdéseket. Na erre lenne jó alkalom terveim szerint a Zsótinál lévő jővőhét vége . De egyenlőre ugy látszik hogy a motorom sajnos nem készül el és ha a motor nem lesz kész akor én sem megyek mert hát motornélkül elmenni olyan mint elmenni fasz nélkül baszni Szoval nem tudom de nagyon nem ,hogy mi lesz . Az a gond hogy ennek a háznak még vissza van a teljes külsö belsö vakolása + Lábazat és egy kémény + Egy másik kerités lábazat és mind ez jővőhétig + egy vagon ithoni munka . Szoval ezért látom én már ,hogy ebből menés nem lesz részemről .
Ja
Na pestám ha már itt vagy meozd le az Ácsunk munkáját már amit le lehet a képről
Sajnos ezek mindennapos dolgok, nagyon sok ilyen köcsög van...
És áruld el h bólintottál e ?
udv!

komolyan mondom,kezdem erteni,miert van tomeg es emberiszonyom. mar elvileg 2x eladtam a motort,gyakorlatilag meg mindig nalam van. a mai nagyon kiverte a biztositekot. azt mondja,jon,tuti,meg is veszi,de biztos,el ne merjem adni,latatlanba megveszi,meg persze alkuszik. 42 eves csaladapa,bizzak benne. na persze... lebeszeltuk,h jon fel 7- 7 kozott. 7:20kor felhivom,h hol van trafi,vagy dugo,esetleg eltevedt,v mi? kozli,ja hat nem jon,targytalan. legalabb irna egy emailt,vagy valamit,h ne varjak ra a munkahelyemen. ugy gyulolom az ilyet. nem kotelezo megvenni,de ne rabolja az idomet. a tegnapi legalabb szolt,h nem tud eljonni,nem vartam ra. meg egy ilyen,es inkabb el se adom a motort...tobbet er evi 30.000Ft kiadas,minthogy faszokkal targyaljak.
A csővel kapcsolatban, hibáztam?
Bólints ha hibáztam.
csekkes , szíííííp sárga
Csekkes helyszíni vagy 15 és nem találkoztunk helyszíni?
Boldogot Andikának!
de a műszaki csak 9500 volt
Első gurulás az idén, műszaki felé robogok,lustán 90 el haladó vagy 20 dbos kocsisor néha jönnek szembe,hoppsz most senki.
Eljött az időm, máris 150 körül járunk, előzés már majdnem befejezve utolsó kocsik mögül előbukkanó rendőrautók, 3 db
kivesz a sorból ( sor elől )
Mért állítottam meg?
-El akarod kérni a forgalmit, jogsit biztit, eü csomagot.
-Minden rendben volt, még 2 nap műszaki is meg is beszéltük h oda sietek.
-Na akkor lássuk
jöttél vagy 130al előzni tilos táblánál záróvolnalon keresztül mintha állt volna sor melletted
Hát őőőőőőőő. Ez volt a legokosabb ami eszembe jutott.
60 ezres mutatvány közölte.
Mondtam neki h szinte tesók vagyunk, és megmutattam a postáspulcsimat
15 helyszínire sikerült lealkudnom
Megjavítottam a motorom, az alsó vízcső folyt a bilincsnél. Rövidebbre vágva, oszt' jóvan. Próbaútra nem mentem, mert 12 fok van

A gumim 1704, a háccsó 0406, cserét kérnének, de az most majd 40 rugó még használtba is

Ha valakinek lenne rá ereje, meg kéne mérni (számolni), hogy a km kihajtásnak mi az áttétele. Meg kéne az első tengely átmérője is. Egy rávalót kell vennem.
Sziasztok!
Szerintetek jó ez a spirál a 89-es évjáratúhoz?
http://citybike.hu/spd/SPE229/...
Van egyáltalán különbség 89-es és a 94-es között?
ilyenkor kell az összeset ami megvolt párosítva van, felcímkézni és akkor nincsen zizi 1x felcimkéztünk 1 lancia delta hf integrale rali kocsit és összekeverték a 2árbócos és a 3 árbócos vitorlást majdnem lefüstölt a kábelköteg