Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600_3he-5710580
leh
et ajanlani:)
komolyan mondom,nem ertelek titeket.mindenkinek alig indul a motorja
en oktoberben leraktam,most hetvegen elovettem, beraktam az akksit, feltoltottem ACval a karbikat, rahuztam a szivatot, 3x megnyomtam 2 mp-re az inditozast, 4.-re normalisan inditoztam,es be is indult. levezettem 200km-t,es most arulom.kell valakinek?
Thomas hallgattam rad,emeltem az arat. 300-ra tartom,ma mar fel is hivtak,h vinnek. holnap jonnek megnezni...
az astraba be lehet szamtiani?
adok erte egy jo gazos polo classicot,meg egy FZRt
EU-s rendszám. akkor nem 2005-ös?
Fabia beszámítás ?
Némi módosítással itt az Astra
Akit komolyan érdekel annak elárulom: az ár 1M Ft.
ja, beköpte, mert akkor már sok volt neki a kaja.
A ladán ha fel volt dugva ráégette az olajat a gyertyára,+többször is beköpte. Nélküle nem volt ilyen,jaaaa mondjuk az már ott járt h párszáz km en 1 liter fáradtolaj
a kartergázban ha jól gondolom elégetlen szénhidrogének vannak, így ha nincs visszavezetve, többet fogyaszt.
Mivel nekem sportszűrők vannak fenn, a csövet se volt hova dugnom,így kivezettem a bal idomon a szivató kar elé,a beömlő nyíláshoz,dugtam rá egy kis zárószűrőt hogy ne menjen bele kosz,oszt jó napot.Így van három éve.
Ha a kartelgáz visszavezető csövet nem teszem vissza a légszűrőre
Szerintem akkor sincs semmi.Jól gondolom? Van 1 kis füst
Ladám volt olyan amit levezettem a kipu mellé
Én is elővettem - a motort Persze nem indul, az akku nálam is meg van merülve, indítózás alatt 10V csak. Az ugye kevés sztetek is?
Vagy más lehet? AC-t felnyomtam, de tavaly is fröcskölni kellett a torokba benyát, hogy elkapja 1sőre, most még nem szedtem szét.
Ott van a tank alatt a polifoam csík, amit Bakosi Pistinél raktam alá, mert zörgött
Ráférne 1 kis karbantartás... máj végén meg müszi
csak full képernyőn ajánlott
http://youtu.be/OvZN-inNSio
. . majd jön az enyimé is nemsoká

Kb 5-8 adik főtengófordulatra elkapta,hibátlanul, utána se állt le.Légszűrő még nincs rajta.
Ki kell még tapasztalni h menyi szivató,ill gáz vagy a nélkül vagy hogyan kell indítani h minél hamarabb röffenjen.
Ha valahol mégis valami kicsi dugulás lenne úgy érzem hamarosan távozni fog , ha nincs akkor is
Utána kötöttem a kocsinak
Mindjárt kilépek megnézem hogy röffen
Szia.
Mindent fel lehet rakni 1 kis kézügyesség kell fúrni faragni. de 1-1 be nem megy rá.
Sziasztok!
cagiva (régi) mito hátsó idom vajon rámegy a 600-as fzr hátsó idom helyére?
Valaki próbálta már?
Gyerekek nem hittem volna hogy ezzel a gumival ennyire másképpen megy a motor. A fékezésnél határozottabban érezhető hogy ez kurvára tapad, erősebb fékhatást érzek, irányíthatóbb fékezés közben, kanyarokba is sokkal határozottabb a motor, ahol eddig körforgalomba mentem vagy autópálya fel lehajtó ott is nagyobb sebességet és dőlés szöget lehet produkálni vele. .