Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most miért? én csak kérdeztem.
Trafócsere már megtörtént, jelenség ua.
És egy hete a karbi felújítás után minden jónak tűnt. Többszöri indítás, leállítás, próbakör stb. után is minden jó volt. És ma megint...
nem szereted a kígyókat?
Egy frászt! Elb.szok valamit a gépén erre előhúz a táskájából egy kígyót én meg szívbajt kapok.
gondolj bele. . .
elviszik neked a kicsit, hogy valami Baja van.
Az index belever a karterbe, így megbontod. Erre kimászik belőle egy királypiton.
ST-t
és tényleg megőrítik a nők a férfiakat.
most őszintén, mikor vettél volna magatól egy ekkora sárga cipőfűzőt a nyakadba?
Én ezzel a nővel minden kapcsolatot megszakítok.
Köszi semmi különös.
Pupu!
na moci hogy szuperál?
szia Ábrus? mizujs veletek?
Üdv mindenkinek így az esti órákban
A hiba pedig szezonális.
Érdekes hogy az egyik trafóról pont a 2-3-as hengerre megy a két gy.kábel.
úgy látszik rosszkor jöttem.
Mi újság van itten-e? 1000éve nem voltam itt. ne kelljen visszaolvasnom 100 oldalt?
remélem holnap megyek motorozni!
Szevasztok!
Csináltam egy szinkront és tök jó volt. Mind a négy műszer ugyanazt az értéket mutatta. A kompresszió is 11-11,5-11,5-12. Akkorát tol mint állat (vagy csak még szezon eleje van és elszoktam tőle ), csak alapjárton szar. Vagyis magasabb fordulaton is lehet hallani, hogy valami nem ok. Óvatosan ráhúztam a gázt kb 4000-ig és ott tartottam a gázkart. Úgy 10 mp alatt felpörgött 8500-ig. Persze, ha rárántom nem gondolkozik pörög, de valami akkor sem jó,DE MI?
Már megint a múltkori hiba. Mikor 1 hete leraktam még semmi baja nem volt. Úgy örültem neki, hogy megjavult a membráncsere után és ma mikor beindítottam a két középső henger megint szarabbul ment.
Mi történt?