Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak bérled?
Ha szembe állsz vele jobb oldalt megy a tengelyhez a spirál, talán el van törve a bovden, vagy csak lelazult.
Szép motor grat
Mentem éjszakára.
Ott a spirál.
Lassan tényleg csak ennyi marad a motorozásból ilyen benzinárak mellett.
ez a kabát nagyon durván királyság! (lesz nyáron, mert TÉNYLEG annyira átfújja a szél, hogy nagyon király lesz nyáron, de most befagytam a hegyen)
Köszi, de nem. más a fejidom. csatoltam egy képet, azon látszik a különbség.

Meg ugyanezen a képen néztem a km óra spirált, de nem látom (legalábbis sztem mindegyik fékcső). Élőben most nem tudtam megnézni, mert nem itt parkol. (nálam csak az utcán tudna állni, azt meg nem kockáztatom meg)
Nekem ne mond h ez neked nem hobbi
És élsz halsz hogy csinálhasd.
Vagy egy MTZ-hez.
Szerintem is jó. (bár nem kimondottan megy a Frézid színéhez inkább valami streetfighterhez)
Ne hagyd magad, húzni, maradiak.
KIcsit még szokatlan a szemüknek , de majd összeérik.
Meg tuti h irigyek is a cuccodra
más megdícsérte a cuccom
Hmm flp.gyorgy
Esetleg véletlenül te nem ezt keresed?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
jó éjt
Ez már 4JH-s ez nagyon jó kis gép ha rendben van.
Nézd meg hogy van-e km spirál a az e. kerék bal oldalán. ha van akkor az nem elektronikus. (szerintem gyárilag nem az bár az utolsó évjáratosokat nem ismerem)
Kell vennem egy indexrelét is mert amit beraktak az kissé "penészes" (vagy mohás)
itt egy kép róla. Ezen pont nem látszik egyik idomsérülés sem (talán az első sárvédő igen, meg a plexi..és az ülés)
Macskánkkal melózgattunk kicsit a GW-n,a fő hálózat tesztje megvolt és működik. Kezdhetjük kötegelni a kábeleket.
Helló!

Köszi a gyors válaszokat! Úgy tájékoztattak, hogy a km óra elektromos, én még nem nyúltam hozzá egyelőre, de ez fog következni..hogy egyáltalán milyen is :).

Ismerősömtől vettem kedvező áron :) ;).

Idomok terén egész mo-n ez a tapasztalatom eddig, hogy vagy duplakör, vagy trapéz van, ahogy eddig keresgettem. Motor is külföldről jött, úgyhogy valszeg majd vagy ebay, vagy haver által az idom is. Vagy műanyagos, bár nem tudom mennyire tudják szépen megcsinálni.
Szar érzés , megcsalt a ribanc ! Állj bosszút, akkor hozam a motorom ?
fordszámmérő elektromos
Imádott Motoros Barátaim Szép Estét Kívánok Nektek!