Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt tegnap esett,most szépen süt a nap.Pupu,a fékkar még hagyján,de a fejidom már húzósabb bontva is.
Mentem délutánra.
A jó fékkar törik el. Ugyanis egyéb esetben széttörné a főfékhenger környékét az pedig drágább buli lenne mint a kart ezerötért cserélni.
borus, csepergős, 17fok kis szél! és egyre jobban borul! az idén még nem mentem egy métert sem a motorral!
basszus. még szerencse h nem lett nagyobb bajod!
Napsütés,20fok mi a baj?
áááááááááááááááá szétbasz az ideg! útálom ezt a geci időt!
Úúúúúúú!
Milyen fékkar az ami eltörik?
a gonosz sátán ismét utolért bécsi úton eltört a fékkarom ismét. Most szárazon néztem meg az út keménységét és megint 40el mentem Andi elött tudományosan magyaráztam miért nem szabad másik seggébe belemászni. jobb oldal ismét ko most már énis koptam.
Ha eddig nem volt akkor ez gyújtásgond valószínűleg. Ha kicsi a szikra az akkor szokott lenni ha döglődnek a trafók vagy el vannak oxidálódva a csatlakozók a villamos rendszerben. Szép nagy kék szikrának kell lennie ha minden oké.
Még valami: Az ilyen gyújtásrendszer nagyon kényes az akksi töltöttségi szintjére,ha kicsit is kisebb a feszültség akkor már csak teker az önindító de nem fog beindulni mert a szikrához már nem marad elég feszültség.
Köszönöm a válaszokat!
A gyertyákat 1 hónapja vettem, belevaló. A szikra tényleg nem túl nagy. Lehetséges, hogy túl sok levegőt kap? Lehet érezni a benzinszagot, de nem csöpög sehol. Az olajat nem eszi. Ez a jelenség 1 hete jelentkezett, megtisztítottam a gyertyákat, visszatettem és azóta jó volt. Tegnap este nem indult.
És ez a jelenség eddig is megvolt vagy csak mostanában jelentkezett?
Ha a belevaló gyertyák vannak benne és nem túl régiek akkor én arra gondolok hogy túl sok üzemanyagot kap egy bizonyos tartományban ami lehet eltömődött légszűrő,beállítási hiba,nem belevaló méretű fúvóka illetve gyújtásprobléma miatti kicsi szikra.
Jó reggelt
Szia. Próbáld meg először pár nap állás után bikázva indítani.

Jó reggelit!
szasztok!na végre most már bent va a 17collos hátso!Sokat dobott rajta!
Szevasz! Szerintem ha pár nap után bekormosodnak a gyertyák nagy valószínüséggel eszi az olajat,kopottak a gyűrűk és a henger. Régóta fenáll ez a hiba vagy hirtelen jött? ha hirtelen akkor gyenge a gyújtás,nem tudom kihagyogat-e ?Lehet hogy a karbikon is állítani kellene egy kicsit,tul benzindús a benz.-lev. keverék.
Igen eléggé :(
Ha kiveszed akkor kormosak a gyertyák?
Sziasztok!
91-es 600-as fzr-el olyan problémáim vannak, hogy indításnál nem indul be, 1 idő után durran a kipufogó többször is. A megtisztított gyertyákkal ismét beindult, de valamiért pár nap után ugyan ez a probléma új gyertyákkal is. Mi lehet a gond?
Valaki megoldás?
na jó éjt uraim mára ennyi.holnap remélem több ideig is fel tudok jönni!

jó éjt!
hellyel - közzel ez így van.
te Thomas ha én hálózatot bővítek és kifizetem a lóvét akkor külön nem kell a rákötésért is fizetnem igaz?akkor sem ha kosaras emelő kell a dolghoz?