Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is?
Úgy érzem, hogy most nem annyira szeretem a motorom!
A mai napból elég ennyi,úgy hogy léptem is.

Sziasztok!
Sziasztok!
Hétfőn műszakizik a Frézim,reggel 9 kor.Bár még fel kell töltenem az akksit,és cserélni a fékfolyadékot,mert a fék plötty lett elöl.
Nem Pistám,és ezen már nem is fog. Asszem egy jó darabig a gyereknél fogok netezni amíg megtűr.
Ügyes vagy!

Asszem megvan a baja a laposomnak. A déli híd vezérlője melegedett túl,ez vezérli az IDE portokat. Most már tudni lehet miért fagyott ki a linux cd-ről futtatáskor is. Szóval kuka.
Tegnap hazafelé egy hátsó defekt a bringán,majd elszakadt az első fék bowdenja,persze dombon lefelé,a hátsó fék meg vasig kopott. Hab a tortán,hogy hazaérkezés után még letörtem véletlenül a bringa hátsó lápáját tartóstul. Persze kuka az egész.
Hogy a mai nap se maradjon ki,kész lett a karosszériás,aki nem végzett szép munkát. Persze itthon vettem észre a turpisságot. Mert ugye mindig rohan az ember,sosincs idő semmire sem.
Na most megyek aztán beverek néhány pohár vörösbort.
Szia Sanyi! Megyen már a Linux?
Sziasztok!
Én elmentem, bicikliztem egy 25km-t, most jöttem meg.
Baszod, ez 45 rugó a kis spirálos 6 volt. Ami most savas van a Fréziben, az is 7 körül volt...
Sziasztok!
Szerintetek jó ez a spirál a 89-es évjáratúhoz?
http://citybike.hu/spd/SPE229/...
Van egyáltalán különbség 89-es és a 93-as között?
Mivel szombat délután senki sem kommunikál velem ezért beszélek a macskámmal hogy csináljuk a Hondát.
Basszameg PNG-t nem rak fel.
Persze az MF épphogy belefér hosszban az akksitartóba (magasságban fele a savasnak) kivenni pedig csak egy lazán rátekert ragasztószalag kengyellel lehet.(anélkül lehet még a vázat is ketté kéne vágni hogy kijöjjön)
Közben megnéztem,elnézést nem YTX9 hanem YTZ10.
Hááát,lehet hogy itt próbálkoztak már ilyesmivel.
Körmös kulcs kell hozzá mint a biciklikhez és a teló tetején tudod állítani a "lyukacsos" gyűrűn.
Örülök PUPU,hogy megúsztad! Üdv.
Sziasztok!Olyan kérdéssel állnék elő,hogy FZR 600-asnak,hogyan lehet állítani a hátsó telóját?Keményebbre szeretném egy kicsit és nem tudom milyen szerszámmal fogjak neki,mivel elbaszni nem akarom.Ezért érdeklődöm itt,hogy hátha csinálta már valaki.Köszönöm szépen a segítséget!További szép napot!
Az érdekes (egyébként tudom hogy a kis energiakockák jobbak) mert általában a 12V 14Ah-s savas akksik 140-190A-es indítóárammal rendelkeznek.
Frében a Yuasa MF YTX 9Ah-ás és 190A-es.
GW-é amit zsolti hozott (Koyo) az 18Ah-s és 235A-t tud (bár akkora mint egy íróasztal)
Értem, természetesen megvárom hogy döntesz.

Még nem döntöttem el mi legyen.
De eddig az a valószínűbb hogy nem megyek.
Holnap megyek 100+ km-t, az lesz a próbaút, és látom, hogy elég-e ez a méret - mert ugyanis a buzi forgalmazónál az 5 típusból ez az egy rendelhető szívesebben venném meg a 7,5 Ah-t.
Amíg ez kiderül, meg kell tartanom a savast. Vagyis a jövő 7en eldől.

Te Zsótihoz?
Mennyit kérsz érte?

Kéne egy az ezresbe is.
Hát nem, komám, ill. komám, de nem!

Ugyanitt keveset használt FZR akksi olcsón eladó...
Az a kis xar akksi úgy indítja Frézit, hogy nem is hallani tekerni az önindítót... csak egy rövid vijjogás (0.5-1mp) és már jár is...
Tavaly ilyet akartam venni bele (kicsit nagyobbat), de nem volt készleten azé vettem hagyományost, de már bánom. Ez is elég lett volna bele, az indító árama 160A, a hagyományosé jó, ha 60-80A

A rugókkal kapcs. majd még kérdezek, mert nem 1értelmű, melyik merre. Írj meg telót, mert nem tudom, megvan-e nekem a számod.