Nem tudom mi van velem de mostanában üvöltözve motorozok anyázok a tetűkre akik autópályán 80al belsősávba mennek és letolom és villogok és nem megy le meg a lassú tetű gyalogosokra meg mindenkire aki körülöttem közlekedik
Bár úgy tudom látott már olyannak amikor a kereszteződés közepén a tele buszmegálló előtt emberi mivoltodból kivetkőzve az hívod fel a járókelők figyelmét civilizációnk problémáira.
Ha esetleg kiderülne hogy andi érkezése után az 500-as hirtelen forralni kezdi a vizet akkor elbődülhetsz andi előtt hogy agyonvered ezt a csírát aki el mert adni neked egy ilyet amin még a hűtősapka is szar. (még nőnél is a szemében)
Intézkedj hogy ott legyen.
Amíg andi kitakarít és és elmosogat utánad addig te lenyúlod a hűtősapit és kiderül hogy mi van. Aztán ha kész vagytok akkor egy üveg pezsgő mellett reggelig kiértékelitek az eredményt.
A hozzá való ragasztó kicsit drága, 5353,-Ft.
MC
MC3609
1 514 Ft
1 514 Ft
Hűtősapka 1,1 bar
0,9 bar
Japán univerzális
Raktáron: Van
Nálunk a kisebbek 1000 Ft körül vannak (2méteres szál)
Ez mennyire jó ár?
Amíg andi kitakarít és és elmosogat utánad addig te lenyúlod a hűtősapit és kiderül hogy mi van. Aztán ha kész vagytok akkor egy üveg pezsgő mellett reggelig kiértékelitek az eredményt.