Amikor még nem az enyém volt az fzr akkor haver mintha említtette volna , hogy egy bizti miatt nem ment valamelyik műszer , csak nem emlékszem arra hogy a fordulatszámmérő vagy a km óra
szeva.
üdv itt, grat a motorhoz. nemnagyon van macskalámpás a társaságba, általában kerek és trapéz lámpások akadnak, így idom se lesz. az yzf750 kompatibilást passzolom. hajlok a "nem passzol rá" felé. a km óra spirálos, bizti kizárva.
sok örömöd leld a vasba, és persze balesetmentest vele.
mennyiért vetted? kép van róla?
Nemrég lettem egy '94-es 600as fzr (foxeye) tulajdonosa (vagyis még nem egészen, de az már csak papírmunka :) ). És most találtam meg ezt a fórumot is. Kis segítségre lenne szükségem.
Km óra nem működik: azt mondták, hogy lehet csak egy biztosíték. Van esetleg valami ismert "széria hibája", amivel érdemes kezdeni a javítást?
A másik: szükségem lenne idomokra, mert szinte mindegyik törött, vagy repedt. Ha esetleg valaki épp eladná őket, akkor szóljon nyugodtan :).
Szintén idomhoz kapcsolódó kérdés: Yzf-750 csak hasonlóan néz ki, vagy teljesen kompatibilis idomok terén?
ha lenne rá pénzem,ezt se adtam volna el. a felköltözés rengeteg pénzt emésztett fel. dupla annyit keresek,mint szegeden,de nagyon sokba kerül a lakásfelújítás. majd talán egy év múlva egy R6! talán...
amúgy megyek autóval,legalább lesz ki cipeli nektek a cuccot:)
sracok
elvittek a motort. komolyan mondom,megkonnyeztem...
qrva szar erzes volt latni,ahogy elhajtanak vele.
265 lett a vege,de ugy tunik jo helyre kerul. most megyek haza,es leiszom magam
üdv itt, grat a motorhoz. nemnagyon van macskalámpás a társaságba, általában kerek és trapéz lámpások akadnak, így idom se lesz. az yzf750 kompatibilást passzolom. hajlok a "nem passzol rá" felé. a km óra spirálos, bizti kizárva.
sok örömöd leld a vasba, és persze balesetmentest vele.
mennyiért vetted? kép van róla?
Nemrég lettem egy '94-es 600as fzr (foxeye) tulajdonosa (vagyis még nem egészen, de az már csak papírmunka :) ). És most találtam meg ezt a fórumot is. Kis segítségre lenne szükségem.
Km óra nem működik: azt mondták, hogy lehet csak egy biztosíték. Van esetleg valami ismert "széria hibája", amivel érdemes kezdeni a javítást?
A másik: szükségem lenne idomokra, mert szinte mindegyik törött, vagy repedt. Ha esetleg valaki épp eladná őket, akkor szóljon nyugodtan :).
Szintén idomhoz kapcsolódó kérdés: Yzf-750 csak hasonlóan néz ki, vagy teljesen kompatibilis idomok terén?
előre is köszi a segítséget!
amúgy megyek autóval,legalább lesz ki cipeli nektek a cuccot:)
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
elvittek a motort. komolyan mondom,megkonnyeztem...
qrva szar erzes volt latni,ahogy elhajtanak vele.
265 lett a vege,de ugy tunik jo helyre kerul. most megyek haza,es leiszom magam
Vagy ennyire jól bírod?
Mondjuk 100-as tempó alatt én sem csukom le a felnyitható részét.