Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor még nem az enyém volt az fzr akkor haver mintha említtette volna , hogy egy bizti miatt nem ment valamelyik műszer , csak nem emlékszem arra hogy a fordulatszámmérő vagy a km óra
jó estét mindenkinek
szép jó estét
szeva.
üdv itt, grat a motorhoz. nemnagyon van macskalámpás a társaságba, általában kerek és trapéz lámpások akadnak, így idom se lesz. az yzf750 kompatibilást passzolom. hajlok a "nem passzol rá" felé. a km óra spirálos, bizti kizárva.
sok örömöd leld a vasba, és persze balesetmentest vele.
mennyiért vetted? kép van róla?
Hááááát, ha jól emlékszem a kmóra mechanikus, spirál hajtja, így a biztosítékot kizárnám. Lámpám van hozzá, idomom nincs, de ami volt, azt is eladtam
"Km óra nem működik"
Üdv mindenkinek!

Nemrég lettem egy '94-es 600as fzr (foxeye) tulajdonosa (vagyis még nem egészen, de az már csak papírmunka :) ). És most találtam meg ezt a fórumot is. Kis segítségre lenne szükségem.

Km óra nem működik: azt mondták, hogy lehet csak egy biztosíték. Van esetleg valami ismert "széria hibája", amivel érdemes kezdeni a javítást?

A másik: szükségem lenne idomokra, mert szinte mindegyik törött, vagy repedt. Ha esetleg valaki épp eladná őket, akkor szóljon nyugodtan :).

Szintén idomhoz kapcsolódó kérdés: Yzf-750 csak hasonlóan néz ki, vagy teljesen kompatibilis idomok terén?

előre is köszi a segítséget!
Lesz szervízautónk?
ha lenne rá pénzem,ezt se adtam volna el. a felköltözés rengeteg pénzt emésztett fel. dupla annyit keresek,mint szegeden,de nagyon sokba kerül a lakásfelújítás. majd talán egy év múlva egy R6! talán...

amúgy megyek autóval,legalább lesz ki cipeli nektek a cuccot:)
Gyulám ez már le van beszélve.
Ezzel még tempót is mehetnél,állítólag viszi a százat,se műszaki,se súlyadó!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Remélem veszel helyette egy kisebbet,mi lesz velünk nélküled! .
sracok
elvittek a motort. komolyan mondom,megkonnyeztem...
qrva szar erzes volt latni,ahogy elhajtanak vele.
265 lett a vege,de ugy tunik jo helyre kerul. most megyek haza,es leiszom magam
Csizma.
Ehhez a toaletthez ez a fehér bakancs télleg ütős
Jól van kis kanári madaram nem cseszegetünk de a melegfelvonuláson lehetnél felvezető ezzel a színkavalkáddal
A bukó akciós volt, hogy plexire már nem futotta?

Vagy ennyire jól bírod?

Mondjuk 100-as tempó alatt én sem csukom le a felnyitható részét.
Semmi baj,te hordod,engem nem zavar.
Ahh, köcsögök vagytok, és maradi ízlésűek
Várjál,a pólója meg Bundeshwer!
meg kék kabát