Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mifelénk most a katalizátornak is nagy jővője van (Fém Átvevő helyeken
Köszi. Eg fogom nézni a Fúvókát, súbertűt. A kompresszióval, meg lánc áttétellel nincs gond. Szerintem karbi gond lesz. Az úszó szintről mintha olvastam volna valamit a fórumon. (Van valami rajz ?)
hát persze, de puccer, és védőgázas meló, azt kész
az alu jobb mint a vas.
hámee sokkal többet kapunk írta a darázsba tesíír !
Nem arra gondolok Minden nemű aluminium rosszabb a vasnál sajnos Laci
Nem akkora ügy, ha van felszerelés... kisvárosomban csak én 2 céget tudok, akinél rutinmeló, aluszerkezeteket gyártanak. Pöstön is biztos megoldják. Amire te gondolsz, Pestám, az az aluöntvény, pl hengerfej, na az jáccósabb
két utcára lakik tőlem sima béla csak idejük legyen rá.
Alcsi hegesztés utálatos mert mocskosul sterilizálni kell a területet azt elökel melegiteni a felüleletet és nem árt ha olyna hegeszti aki tud is hegeszteni . Az alcsi hegesztés nem játék utálatosabb a vasnál
7végéig még meg is genteltetheted... kiszedni 1 óra, elviszed, 10 perc, aztán összerak. Egy du megvagy vele.
Több oka is lehet.A gyári főfúvókája 107.5,a súbertű meg 5CFZ4-es,nem mindegy milyen magasan áll,az úszószint is lehet alacsony,esetleg gyenge kompresszió.Vagy a láncáttétel nem gyári,a kis lánckerék 15,a nagy 49 fogú gyárilag.Ha felül mögém az asszony,meg csomagok vannak rajta,akkor az enyém is nagyobb gázzal indul, pedig le van áttételezve,13-as kislánckerék van elöl.Ha a tied exup-szelepes,lehet hogy nem csuk vissza alapjáraton.
Jelentkez mert nem lesz motorom A HÉTVÉGÉRE Szegedről kell szállitmányozni
Zsótííí hóóó vagy S.O.S Hítalak is de hiába
ja.
De még jó hogy csak a kolléganőidet nem a kollegáidat
képzel el, a vizsgasoron láttam meg. mondom, mi a fasz, fura ez a piszokcsík
Me állandoan szerelmes szegény gyerek
megegessssük, mi más?
írtam mi a terv, de ez a repedt villa elgondolkodtat
Zsóti biztos megin a fészen hülyiti a kolléganőimet. ...oszt emiatt nem ér rá.
Zsotí jelentkez ha vagy .
Jaaaa, így már látom. Basszus. Akkor most motor alma? Hegesztés, csere, mi lesz?
Nya nálam még nem pontos a lét . Van még egy hajszál remény hogy elkészüljön a vas (bár nem sok de amig esélyt látok rá addig nem mondom hogy nem
Jó estét
megvolt a heti 8 óra túlóra. 2X12 órába letoltam. kicsit elfáradtam
Karbiszinkron megvolt. Akkor talán fuvóka.