Köszi. Eg fogom nézni a Fúvókát, súbertűt. A kompresszióval, meg lánc áttétellel nincs gond. Szerintem karbi gond lesz. Az úszó szintről mintha olvastam volna valamit a fórumon. (Van valami rajz ?)
Nem akkora ügy, ha van felszerelés... kisvárosomban csak én 2 céget tudok, akinél rutinmeló, aluszerkezeteket gyártanak. Pöstön is biztos megoldják. Amire te gondolsz, Pestám, az az aluöntvény, pl hengerfej, na az jáccósabb
Alcsi hegesztés utálatos mert mocskosul sterilizálni kell a területet azt elökel melegiteni a felüleletet és nem árt ha olyna hegeszti aki tud is hegeszteni . Az alcsi hegesztés nem játék utálatosabb a vasnál
Több oka is lehet.A gyári főfúvókája 107.5,a súbertű meg 5CFZ4-es,nem mindegy milyen magasan áll,az úszószint is lehet alacsony,esetleg gyenge kompresszió.Vagy a láncáttétel nem gyári,a kis lánckerék 15,a nagy 49 fogú gyárilag.Ha felül mögém az asszony,meg csomagok vannak rajta,akkor az enyém is nagyobb gázzal indul, pedig le van áttételezve,13-as kislánckerék van elöl.Ha a tied exup-szelepes,lehet hogy nem csuk vissza alapjáraton.
hámee sokkal többet kapunk írta a darázsba tesíír !
megvolt a heti 8 óra túlóra. 2X12 órába letoltam. kicsit elfáradtam