Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi mindenkinek a segitséget, éreztem, h jó lesz a 600as műszeregysége :)
Természetesen dobok fel képeket 1-2 napon belül, ma visszarakom az idomokat.
Egyébként Utube-ra nagy sietve tettem is fel videót a 2. indításról:
http://youtu.be/yVVdwqwXdIA
naazé
Nekem is az 1000-é van fenn,a csatlakozás nem stimmelt,de szín szerint kell kötni a kábeleket,úgy passzol.Persze a 600-é azonos évjáratban csereszabatos.
Meg 29.is
30.
Családot hozzad
sziasztok!fel akarok dobni r6 farokidomot,szerintetek vegyek hozzá segédvázat is,vagy az fzr-ét alakitsam hozzá? melyik az egyszerübb?!
meg elkezdett nem mérni az a geci km óra ha ütni fog erősen az új tárcsa, és még az óra is elfosta magát akko akkkoooo
Jó hozzá a 600as a miénken 1000 exupé van fent
Ivós nap mikor lesz?
kicsit zizegős a tárcsa, kiváncsi vagyok milyen lesz, ha összekopik
Én biztos.
töltesz majd fel képeket? meg adatlapot?
Zsíííroskenyér.
Sziasztok
Jelentem, éltre kelt a gépezet (FZR 500), pöccre indul, hidegen is. A saját légszűrőházát ragasztottam meg sikaflex-szel, és lett visszatéve. Igy már nem sziv falsot. Sajnos az a ház, amit küldtek, nem lett jó, mert ugyebár a 46 mm-es csövek nem mentek fel az 52es karbira.
Köszi mindenkinek a szakszerű tanácsokat.
Még vmi:
mivel a kapott légszűrőt a tag nem nagyon akarja visszavásárolni, nekem azonban egy műszeregység (km óra) jól jönne, meg tudja-e vki mondani, h az 500-hoz jó-e a 600as műszeregysége? igy ha pénzt nem is kapnék vissza, legalább kicserélném a fölös légszűrőhűzam 1 műszeregységre...
Köszi Urak
30.-áig tudom a beosztásom, elsején többnyire én nyitok minden hónapban de ha mégsem, akkor 30.-án fél 3-ig melózok, 4-re oda tudok érni, egy pacsi erejéig, ha más nem is....esetleg...ha....

lesz még ott valaki 30.-án délután?
Thomaszék és én 29-30-án leszünk ott, az vasárnap-hétfő. Gondolom, délelőtt odaérünk, másnap délután meg hazaind. Gyula jön-megy, a többiek majd megírják.
De mér kérded, nincs is motorod
szasztook. melyik napokon lesz akkor a party?
Az útdíj-szedő rendszer meg már gyakorlatilag el is adták a kínaiaknak. Minden mind1, csak a lé jöjjön be. Fiatal demokrata uraink túl sokat tanultak a "zelmútnyócévben"
Há-há,én nem alszok veled,este jövök haza ágyikómba,aztán reggelire megyek vissza! .
link
"A rendszer induláskor a gyorsforgalmi utakon és az országos közúthálózat külterületi FŐÚTI szakaszain kellene a megtett úttal arányos rendszerben díjat fizetni"
Ez csak egy szelep, mert nem akarnak lámpavason lógni Kell a hangulatjavító hír, de persze nem lesz belőle semmi. A lét be kell szedni, mert a hiteleket törleszteni kell, a blankoltak ebben nem ismernek tréfát.
Akkor vigyünk szendvicset?