Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár amilyen állapotban vannak a gumijaim nem szívesen mentem volna mert nem akarnák én is egy ilyen törés tesztet végezni
Hát sikeresen siekrült megmutatni Itt meg szakad az eső ugyhogy ha ráérnék sem nagyon kéne motorozni
És éppen tegnap este magyaráztam Andinak miért nem szabad másnak a seggébe bújni Most meg is mutattam mi lesz a következménye ha belemászunk a másikba
30al ment a picsa a Bécsi úton én meg a seggébe és azt vártam hogy megelőzzem, van 1 vasúti kereszteződés. Mentünk és hirtelen belelépett a fékbe mert pirosra váltott, de a sorompó alatt volt már mikor fékezett, de még kényelmesen átfértünk volna. Én satu és olajon folton elment az eleje,csúsztam egy kicsit és megálltam. Felállítom a motort odamegyek ordítok vele és nézem hogy rácsukódik a sorompó. Az esés és a sorompó lecsukódása között volt még kb 30mp. és még 20mp és jött a vonat. Szegény Andi majdnem infarktust kapott mikor előtte megnéztem milyen a talaj. megint 1 fékkar bánta csak hál istennek. A könyökvédő elcsúszott és azért horzsolódott le a bőr
De amugy meg jó ,hogy mindenki motorozgat
És hogy történt ez pontosan? Elcsúsztál? Az új gumival?
Ügyes vagy És csak a kezzed?
pici esés pici bibi
Na itthon minden ok hál istennek
Hazaértem a krosszversenyről, jó volt. Meg legalább motoroztam egyet, mert másik városban volt Kicsit szeles, de semmi forgalom, 140-160-t lehet túrázni Az első gumám lyukas, leereszt fél nap alatt 5 tizedet.
Olyannal sosem mentem.volt s51-m endurom, robogóm, mentem schvalbival de a Star kimaradt az életemből.
Nem,egy 69-es Star,majdnem annyi idős mint én!
s51?
Bocsi,kicsit siettem!Szóval Simó.
Nálam a Badzsetta szerencsére jól szuperál. bár egy jó bicikli kéne.
.Szerencse hogy pénteken még le tudtam venni a sSmó blokkját,jövő héten délutánonként felújítom hogy hétvégére kész legyen.
Motorozás ilyen .
ebben igazad van de baromira idegesítő mikor egész hetet végig gürcölöd és mikor pihenni és kikapcsolódni szeretnél akkor meg beszarik az idő és keresztbe húz mindent!
Akkor én elöbbre vagyok mert kb. 1km-t mentem az idén
De még mindig jobb mint tavaly mikor február elsö hetében elövettem és az elsö utamon bennem és a motorban is némi károk keletkeztek
Gyula
kiszakadt a kabátod is?
szia gyula!tegnap itt is szép idő volt sőt még ma délelőtt is de tegnap krumpli ültetés meg meló ma meg a kocsit takarítottam.mondom délután motorozás.erre kibaszik velem ez a köcsög idő!
Rosszul értelmeztem.Azt hittem azért volt a firka mert müködés közben eltört a kar