De amugy szerintem tükröket kell majd cserélni mert mint az idei Ferrárinál mondták elég inovativ formával rendelkezik. Szoval elég érdekes formái lettek amotorodnak igy hogy már össze lett rakval
Amugy most csiszolom a sárvédödet . Le kellett vakarni a teljes felületet és ujbol bevakolni azt talán holnap lefujom. A Lámpákrol inkább nem szolok semmit Ocso húsnak híg a leve
Sziasztok!
Lehetséges, hogy nemsokára egy 2004-es Fz6-n tulaja leszek, és lenne pár kérdésem.
Van valami ennél a típusnál amit esetleg jobban meg kell nézni?
Állítólag kiszedhető a műszerfalból több adat közt az is, hogy hányszor volt a motor eldőlve. Igaz lehet ez?
2 személlyel 120-as túratempónál mit fogyaszt ez a típus?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Bár előbb olvastam volna :( Tegnap a 4-esen igazoltattak és a lejárt eü csomag miatt most 50 000 ft os csekket kell befizetnem. ‘Nem egész százezer havi fizetésből?’ kérdeztem tőlük de le se szarták…
Költse gyógyszerre aki kitalálta ezt a geciséget!
a kis vas még várat magára. most megyek és befekszem egy naaaagy kád habos illóolajos mindenes vízbe és ott fogok regenerálódni 1.5-2 órán keresztül. aztán délután meglátom még mit csinálok kijött a diablo 3 beta-ja, azt tolom nagyba. mi csak panírozunk, nem rángatunk semmilyen combokat apropó, kóstoltátok már az új MEGA POCKET szendvicsünket? atomjól sikerült
link
Kész vannak a beton oszlopok, meg találtam ponthegesztett vadhálót 350ft-é. Az jó?
Lehetséges, hogy nemsokára egy 2004-es Fz6-n tulaja leszek, és lenne pár kérdésem.
Van valami ennél a típusnál amit esetleg jobban meg kell nézni?
Állítólag kiszedhető a műszerfalból több adat közt az is, hogy hányszor volt a motor eldőlve. Igaz lehet ez?
2 személlyel 120-as túratempónál mit fogyaszt ez a típus?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Bár előbb olvastam volna :( Tegnap a 4-esen igazoltattak és a lejárt eü csomag miatt most 50 000 ft os csekket kell befizetnem. ‘Nem egész százezer havi fizetésből?’ kérdeztem tőlük de le se szarták…
Költse gyógyszerre aki kitalálta ezt a geciséget!