Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát már nekem is kezd teli lenni a p.csöm velük!
Holnaptol mondja a napsütést De mi lesz a fűvel ugy fog nőni áááá
Szevasztok!
Ok,ok köszi köszi.
Haló ! Hát kb annyi amit irsz a felujiutása bár izlések és pofonok valakinek tetszik valakinek nem . Akinek nem azt drágáért cseréltet tetőt akinek nincs pííze az ráolvasztatt bár az sem olcsó . Sajnos a 40* 40 es pala kb 20-25 év után vízbeeresztösé válik
Haló ! Hát kb annyi amit irsz a felujiutása bár izlések és pofonok valakinek tetszik valakinek nem . Akinek nem azt drágáért cseréltet tetőt akinek nincs pííze az ráolvasztatt bár az sem olcsó . Sajnos a 40* 40 es pala kb 20-25 év után vízbeeresztösé válik
Szevasztok, meg Pestám!
Tudsz palatető felújításra valami technológiát? Láttam, hogy palazuzalékos kátránylemezt szoktak ráragsztani....
Zsótika Robogó lámpát soha többet
Ez meg visszi ám mint Kodis fasza a gyöpöt . (Bár gyengélkedik valahogy ugy nézzem http://youtu.be/er2zqlsEGZk
tőccsed a táblát
hát hogyne
Mit dolgoztál ? Farkat vakartál
meló
Vagy már mindenki Zsotí bulijára készül azt csinositgatja a vasat
Amugy meg mi volt veletek az elmult hét alatt ? Alig volt termés ittenten
Bezony ott mentünk
Valahol Tinnye és Perbál között láttalak titeket szemből. :-)
Jól keresö asszonyjelöltek jelentkezhetnek még mindig
Hát igen nálatok érthető, nekem ennyibe könnyebb dolgom van volt.
Én sem szívesen mondanák le rola de inkább ház számlái kifizetvel legyenek mint motor ha esetleg arra kerülne a sor
Nekem is juniusba müszi folyik nekem is balos telóm. Nekem ez marad szórakozásnak nem mondok le róla.
Én meg már nem merek döntögetni a zsír abroncsaimal Meg atelom se jó . De lényegében motorolni sem voltam de legalább a benzin sem fogyott . Juniusban meg lejár a müszaki is Legszívesebben el sem vinném meg arendszámot is le venném mert kb ezt érdemelné az országunk
Bazze ez a metzeller nagyon jól tapad ezzel mert merek döntögetni jobban mint szoktam.
Itt gyönyörű napos idő volt mentünk 1 üvegtigris kört jó nagyot motoroztunk most délután 5kor kezdett is esegetni