Basszus mit vettem észre nemrég a koppanás amiről beszéltem nektek , tudjátok , hogy mi az? a dudám beleér abba konzolba ami az első sárvédőket összetartja. Azt hittem, hogy agyvérzést kapok , amikor is látom a duda alsó ívét a konzol közepén. Az lehet a baj, hogy az első telómban kevés az olaj? Aggódom, nehogy nagyobb baja legyen. Olaj még nálam nem volt benne cserélve..
Élnek rokonok Cereden,ebből kifolyólag (kocsival) konkrétan ezen az úton én is mentem kb 3-4 éve,nagyon szép és k.jó is lenne de az aszfalt olyan mint némelyik sokat szidott BP-i út.(ráz mint a q.Isten a sok felfagyástól)
Egyébként rendszeresen rendeznek autóversenyt ezen a szakaszon.
Igen,szokták delejezni,de nem lesz tartós,mert eleve már el van öregedve a porvasmag,és nem tartja sokáig.Meg majdnem annyit kérnek érte,mint egy bontottért.Rá kell mérned multiméterrel (200 ohmos állásban)a három fázis vezetékre,ez ugye három mérés a három vezeték közt,mindhárom tekercsnek egyforma értéket kell mutatnia.Aztán a fázisvezeték és a test közé is mérj,ott meg szakadást kell mérned.Ha kell,az is van a tartalék blokkon.
Feltöltési mennyiség a képen.
A porvédőt szerintem felesleges kicserélni ha nem rossz, de a szimeringeket ajánlott.