Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ordit a nap reggelt
صباح الخير .
Jaaaaaaaaj, kingát féltem...
. .
Na Zsolti már motorral megy Üllésre annyi biztos kb . Reggel 6 utántol elég volt mára a jobbol
Mivel az első számítógépem 87-ben egy Spectrum volt ezért úgy döntöttem hogy megérdemled az 5-öst.
írtam neki, hátha reagál...
nem.
holnap Mlas-hoz megyünk. onnan megyünk vasárnap majd Üllésre.
Akkor ti már holnap jöttök Üllésre?
én akkor kussolok. prémium, és fizu emelés is volt.
Ha én is kapnák prémiumot még ki is fizetném neked,de két éve még bérkompenzáció sincs.Csóró ez a Csányi família!
bontott frézi

A csávóval lehet alkudni
az a baj, hogy az egész kapcsolóból új kell nem csak a gomb de ezt még le is szarnám, ha elindulna
Gyulám, és Te fizeted az 500 km-nyi benzint ?
Nem eladó
Nekem is volt,szerettem,egy ZX81 még van is valahol a pincében!
Kingát nem csak te félted,de van megoldás:ő megy elöl a kocsival,te követed a motorral,ha valami történik is veled,őt nem érheti semmi baj.
Baszod, csak neki kell állni.... A startgombod mérd már le... Van itt kapcsoló 3-4, igaz quadé, d e hátha gombméret passzol
5-ös lett az infotörténet vizsgám toltam hozzá egy dolgozatot a ZX Spectrumról (Sinclair)

Szép estét
kocsival megyünk. nincs lecserélve az olaj, és a fékbetét a motoron. Ez a hét nagyon hosszú volt és fárasztó. Félek motorral elindulni. Még egyedül haggyán, de Kingát féltem.
hónap mikorra kék érkezzünk?
nakabbe. még nem, várok még. ma már egész tűrhető meleg volt kinn, csak így, hogy ilyen 13-15 órákat dolgozom valahogy nincs hangulatom motort szerelni.
Amikor még beindult

Tényleg, megy már?
még nem döntöttük el, esélyes.
Szevasztok! Azt kérdezném jön-e valaki 1-én kedden Kunmadarasra a dragbikera?