Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sz.rakodni a hozott gép vindózával ami végül mégsem akart működni.(de szerencsére ami itt maradt nekem azon minden oké lett )
Hűtőt estefelé megfényképezem.
Ha most elindulsz még odaérhetsz.

Zsótinál, Üllésen vannak páran, ma délutántól kezdődik.
szevasztok Úrak!
Lesz valamikor tali, talán oda tudok gurulni én is, ha már nem tudok ide fúrumra irogatni állandóan.
Szét is kapod a telót és kitisztítod, vagy csak cseréled benne az anyagot?

Csak mert ha szét is szeded, akkor ha javasolhatom az alsó csavart addig próbáld meglazítani amíg benne vannak a rugók, mert az feszíti, és lehet nem fog kelleni hozzá spec kulcs.
Jó reggelit!
425ccm elvileg az teló olaj.
Nemsokára indulunk fasza idő van!
Lehet rosszul emlékeztem

keresem a konkrét adatot
Köszi!

Akkor már megyek is kicserélni a motorolajat,és a telóolajat,meg a fagyállót.
430 körül
Sziasztok!

Valaki mondja meg legyenszíves,hogy mennyi olaj kell az 1000 telóba száranként.
Mi nem volt egyszerű?

A másik hűtő milyen?
hazafelé jól megcibáltam a bajszát
Üdvözlünk mindenkit mlas & Thomas (és Kinga)
megittunk pár páleszt (Zsóti féle jó szilva)
Egyébként most a régi gépről (Athlon XP 2000+) nyomom amit behoztam a garázsból amíg nem üzemel az 5850.
Ez szörnyű hogy milyen lassú
Ja, és azért csak átcseréltem a procihűtőket is,annyira tetszett a gumiágyazású nagylapátos bazinagy alutömbös hűtőm hogy azt egyszerűen nem bírtam odaadni.ilyen
Hát nem volt egyszerű de összejött.
A Gigabálytos-Fenomos gép wincseszter csere után simán elindult és üzemelt, frissítgette magát és kész is van. Kivettem belőle az 5670-et és áttűztem a másikba (az Asrokos-Atlonos X2 7750-esbe ami ugye az enyém volt) de az nem akarta az igasságot és csak félig indult el a vindóz majd közölte hogy nem tud elindulni mert szoftver vagy hardvermódosításra gyanakszik és mit szólnék hozzá ha megpróbálná megjavítani magát. (persze nem tudta)
Az eredmény szempontjából mindegy, ezért áttettem a működőbe a vincseszterét és legyalultam az egészet, összeraktam és kész, mivel úgyis olyan rendszert tesznek rá amilyet akarnak.
Valamelyik nap majd szerzek két olyan hüjealakú csatlakozót az 5850-eshez és akkor kész is az "új" gép zéró azaz zéró befektetéssel.
Jelenleg annyi történt (hogy azok is értsék akik tök nem értik és nem is érdekli őket) hogy ezt az alaplapomat és ezt csak nem black procimat átcseréltem egy ilyen alaplapra és egy ilyen procira.
Volt 2Gb 800-as ramom amiből lett 2x2Gb 1333-as.
szevasztoooook megvolt az első rendőrös balhém...Keletihez kellett mennem tréning-re, gondoltam bejátszom amit eddig is már 1x-2x, behajtok ott ahol nem lehetne. Hát nem lemeszelt a sün. Azzal kezdte, hogy 50.000 és már azon kaptam magam, hogy az összes papírom nála és már tölti is a csekket...aztán kidumáltam magam valahogy, jó fej volt. Azért kurvára leizzadtam
úbazmeg majdnem kidobtam a pizzát
Gratula Sanyi!

Ma se unatkoztunk

http://youtu.be/hb5G5ga0FYI
Apránként, vagy Külön- külön még csak-csak, de ez így egyben egyáltalán nem vicces.

Gratulálok Sändor