Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozzá lett karburálva a gép?
Estét.
Holnap beröffentem a fűkaszát, mer nagy a fűű.
ma megvolt az első teraszon vacsi. Jól esett. Csak későre sikerültm, oszt a végével kapkodni kellett a cserebogarak miatt.
Itt vagyok még,mindjárt megyek aludni.
Kipufogó csere is volt, nyitott dob van rajta, ahhoz köze lehet?

most mond azt nem sikerült jól, Teee, te Alpári !
még a Te rozsdabogjádhoo is 5 pénz egy légszűrő. Az övéhez 3X annyi
lehet az a megoldás, de ha nem régi a szűrő, ott más dolog is kell bajos legyen.
Estétet
Köszi, holnap utána nézek, hogy hol lehet kapni. Remélem nem nagyobb a gond

Kabbbeeeee te is
szerintem cseréld a légszűrőt azonnal!aztán lehet tovább gondolkodni ha még mindig fent áll ez a jelenég.
Sziasztok, nagy segítség kellene! Yamaha fzr 250 rr exup-ról van szó. Beindítom, ráhúzom csontig a gázt nem pörög fel. Kiveszem a légszűrőt, akkor felpörög normálisan nem kap levegőt. A légszűrő benzin szagú. Mit csináljak?
jó estét!

Gyulám vagy?
Elnézést!

Sajnos nincs, hátsót is én csináltam itthon magamnak.
Van első motor emelőd?
hátha még a válasz gombot is használnád.....
Az első féktárcsám tényleg 320 mm! Csak olyan szar mérni, ha fent vannak.

Szóval kössem fel? Megoldás ha ugyanúgy rakom össze ahogyan szét szedem nem? - mármint a sorrend...

Kerékcsapágy cserét kell véghez vinnem, a hátsó kerekem icipicit lóg, oldalirányban ... b...meg...
Ha fellógatod,akkor nem gáz. De ha nem,akkor nem tudod visszarakni. Vasárnap csináltam.
Azt majd vissza tudom rakni gondolom. Vagyis bízok magamhoz :D
De fog, amikor tekered ki a kupakot a tetején.
Hm.. nem fog ott nekem szétesni meg szétugrani semmi rugós dolog?
Köszönöm a segítséget! Hasznos mivel még nem csináltam ilyet. De mint jó tmk-s ehhez is hozzámerek majd nyúlni
á már alig bírja
Ha még feszít akkor lezsírozod és csá.
A 12es számú biztosító gyűrűt az mekkora zégerrel lehet helyettesíteni? Mert nekem már tiszta rozsda