Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

28 fok volt,és szép piros lett a kezem,lábam.
Ááááá! Nem is az a lényeg,hanem az,hogy végigcsináltam. Ez férfimunka volt.

De most már biztos,hogy október7 Budapest maraton!
Ez fantasztikus teljesítmény, de ahogy Téged ismerlek jövőre dobogón akarsz végezni.
Gratulálok!
Nem volt meleged? Ma nagyon sütött a nap...
42,500méter
Gratulálok Sanyi!
Mekkora ez a táv? 40km? Én ránézni se mernék...
Sziasztok!

Engedjétek meg hogy dicsekedjek egy kicsit. Nagyon büszke vagyok erre az eredményre,a balesetem után egy évvel és három hónappal. Tavaly márciusban még mankó nélkül próbálkoztam a járással,nem mindig sikeresen,most meg....
Hahó Emberek. Zsolti vagyok. Nos holnap dél előtt ne gyertek, mert itt ragadtam Pistiné és mi is csak reggel indulunk.
Na megyek asszonyé aztán nemtomhová majd leszek legyetek jók balesetmentes hosszú hétvégét
Ádám ő nem TE! Te kis bugyibuci
aha, nem, mi?
Jajj a jeeet azt nem akartam
Ez most volt nemrég a 31es útnál M0, FZR600 remélem nem közülünk valaki. . . . mentőheli vitte el a srácot.
. . . . . .
Sziasztok!
Én is szívesen megismerném a bandát személyesen
de ha akarnék sem tudnák most menni mert a párom most fog életet adni a következő motoros generációnak(KB két héten belül)
de remélem a valamikor lesz rá lehetőségem ha nincs ellene kifogása senkinek
Ja amúgy álmodtam Pupuval,de nem buzulósat még mielőtt valaki itt félreért segítettem neki valamit a motoron ennyire emlékszem.
oszt méé?
Jaaaaaaaaj, negatív...
negatív
Ami akkor már igencsak elavult volt
Ábrus tanánúr... viszem a lecekkönyvem, beteccik írni?
Jó reggelt
Én nem az vagyok, aki felülteti a csajt minibe hátra, Ő meg beöltözik motorosruhába. Fáradtan vagyok, az elmúlt 1 hétben 60 órát dolgoztam, csináltam egy beadandót, toltam egy vizsgát, felkészültem a java és a dinamikus weblapok konzultációra, csütörtökön vezettem mellé + 170 km-t, mert haza kellett vinnem egy barátomat a kórházból. (sérvvel műtötték)
Tényleg nyomi, Te jössz egyáltalán?
Emre most nézzem hítál jöszöl akko?
A motorom már napozik csinálom rá a kamera állványt a nagy menethez
Hello! Honnan jöttök,és merre,mehetnénk együtt. Jászberényből megyek szolnok felé.