Sziasztok! Ma délelőtt kocsit raktam össze,mert a fényező csak összehajigálta. Ha már egyszer összerakja,akkor miért olyan nehéz rádugni az elektromos tükör csatiját? Nem tudom megérteni őket. Ha már úgyis szét van szedve, semmivel nem nagyobb fáradtság összedugni. A bal első fényszórót is ki kellett venni,mert belökte a csati belsejét a lámpatestbe.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Fzr 250 ről van szó, tegnap leállt a 2-es és a 4-es henger. Kivettem a gyertyákat ellenőriztem őket szikra is jó volt. Majd ezután se ment a két henger, leszedtem a karbisort, szétszedtem el volt dugulva. Majd ezután ment mind a 4 henger. Hazafelé kipróbáltam a 18 ezres fordulat helyett 14-15 ezernél csak dadog. Mi lehet a probléma? Üresbe kipörgi a 18 ezret ha ráülök és menet közben akkor 14 ezernél csak dadog..? ( légszűrőt ellenőriztem, gyergyákat is, benzin szürő új benne, mi lehet még?)
Hátsó sárvédőív csere,jobb elején volt egy húzás,4 ajtó alja javítás,meg amit talált a lakatos rajta. A tető kivételével körbe lett fényezve,mert a motortértető és a csomagtértetőn volt több nagy karcolás amit kulccsal csináltak.
Lakatosmunka anyaggal 35ezer Fényezés 70 lett anyaggal együtt.
Kész lett az Omega! Egy rakat patentot kell vennem,mert 3/4 része eltört. Sok meló lesz vele még összeáll,de ha kíváncsiak vagytok rá akkor rakhatok képeket.
Múltkor voltam a pécsi állatkertben, és láttam, lehet örökbe fogadni gorillát. Megkérdezem, van-e ott mellette hely, és akkor egy füst alatt elintézem a két örökbe fogadást Csak legyenek már együtt a fiaim...
De azért szép lett,csak tiszta dzsuva még minden.
másmódon sokallom
Lakatosmunka anyaggal 35ezer Fényezés 70 lett anyaggal együtt.
Kész lett az Omega!