Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kezdődött a Giro! 3 hétig kerékpárverseny. Kultúrműsor a családnak. Dobálják a hátraszaltót örömükben.
Sajna a fejidomot le kell szedni,mert az alsó állítócsavar a nem hozzáférhető. De nem baj,nem nagy ügy leszedni. A két kar már fent vigyorog.
Sziasztok! Ma délelőtt kocsit raktam össze,mert a fényező csak összehajigálta. Ha már egyszer összerakja,akkor miért olyan nehéz rádugni az elektromos tükör csatiját? Nem tudom megérteni őket. Ha már úgyis szét van szedve, semmivel nem nagyobb fáradtság összedugni. A bal első fényszórót is ki kellett venni,mert belökte a csati belsejét a lámpatestbe.

De azért szép lett,csak tiszta dzsuva még minden.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Fzr 250 ről van szó, tegnap leállt a 2-es és a 4-es henger. Kivettem a gyertyákat ellenőriztem őket szikra is jó volt. Majd ezután se ment a két henger, leszedtem a karbisort, szétszedtem el volt dugulva. Majd ezután ment mind a 4 henger. Hazafelé kipróbáltam a 18 ezres fordulat helyett 14-15 ezernél csak dadog. Mi lehet a probléma? Üresbe kipörgi a 18 ezret ha ráülök és menet közben akkor 14 ezernél csak dadog..? ( légszűrőt ellenőriztem, gyergyákat is, benzin szürő új benne, mi lehet még?)
Így már mindjárt más.
tegnap éjfélig szereltem a pirosat generátor faszán tölt világítással féklámpával refivel 13,98V, alapjáraton 14,10V semmivel terhelve csak lámpa 13,98V
jó reggelt
Jó éjt!
Erre gyűjtöttünk már tavaly óta.
Ja úgy igen. Ebben még benne van az üregelés is anyaggal együtt.
nem
a munka amit elvégeztek ezért a pénzért nem sok...
másmódon sokallom
Na, szarik már az a kutya?
Sok ?
az nem gyenge
Hátsó sárvédőív csere,jobb elején volt egy húzás,4 ajtó alja javítás,meg amit talált a lakatos rajta. A tető kivételével körbe lett fényezve,mert a motortértető és a csomagtértetőn volt több nagy karcolás amit kulccsal csináltak.

Lakatosmunka anyaggal 35ezer Fényezés 70 lett anyaggal együtt.
Szia! micsináltak, és mennyibe állt meg?
Sziasztok!

Kész lett az Omega! Egy rakat patentot kell vennem,mert 3/4 része eltört. Sok meló lesz vele még összeáll,de ha kíváncsiak vagytok rá akkor rakhatok képeket.
Nekem nem kellesz Majdnem többet iszol mint én
apuuu
Múltkor voltam a pécsi állatkertben, és láttam, lehet örökbe fogadni gorillát. Megkérdezem, van-e ott mellette hely, és akkor egy füst alatt elintézem a két örökbe fogadást Csak legyenek már együtt a fiaim...