Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van így más is egy bizonyos Hondával kapcsolatban.
Pedig jó lenne ha igyekeznél és a nyári talira ezzel jönnétek mert mindenki ki szeretné próbálni.
Az még odébb van...jó lenne őszre befejezni.
jó reggelt
Azt tudod, hogy mennem kell vele 1 kört, ha kész?
Sziasztok!

90-es FZR 600-hoz keresek használt vagy pályázott gumikat előre és hátra.
Elöl szokásos 17" hátul 18" széria méretek.
Néztem neten,de ahogy látom csak a conti gyárt 18" abroncsot de nagyon drága. Csak annyira kéne,hogy műszaki vizsgán átmenjen.
Ha valaki tud légyszi írjon ide, vagy mailt voyager.viktor@indamail.hu
Előre is köszönöm!
Mikor lesz kész?
Felpróbáltam az egyik rugót. Mintha rá öntötték volna.
Exup működik?
ok, jelentkezem.
na jó éjt!
ha holnap 10 és 1 között rámcsörögsz akkor megnézzük!
oks
aha, hát még időbe írtam a fórumba, köszi!
nyílván nem használt neki...
az a baj h messze vagy és mire lepostázom ugyan ott vagy mint az autósboltal. de megnézhetjük ha gondolod!csörgess meg aztán megnézem a gépbe milyen áron tudnám adni.
köszi!holnap kell megrendelnem aztán azért kérdeztem. de lehet h akkor nézek egy 14ah-t.

na majd kiderül.

bocs srácok de én lépek.jó éjt mindenkinek!
ha kellene egy lambdaszonda a fóbiához ócsójér, tudol esetleg segíteni?
Köszi a tanácsokat, viszem holnap szerelőhöz ugye nem lehetett baja eddig, hogy így használtam? Nem drága motor, de megbecsülöm...
Persze nem kötelező,én azt tettem bele,bírja is rendesen.Viszont arra ügyelj akármilyet is veszel,ha nincs használva a gép időnként töltsd fel,mert idővel kisül,és azt az akku nem szereti.
minél nagyobb annál jobb persze, de...
kocamotoros vagy mint Én. aki csak melegbe használja, annak nem muszáj. Pupu, meg Ádám tolják télen is. Ott nem árt a nagyobb Ah, meg a nagyobb indítóáram, de a gyárija:
ja.
a nyitott dobbal gyorsabban öblít a gép. bekék állítani mindent. nem árt ha rendes szelephézag is van, mostmár lehet egy légszűrő se árt másik. (ha itt keresel a fórum hozzászólások között, találsz 250 -es légszűrő gyártás instrukciókat)
tényleg nagyobb aksit vegyek mint 12 ah?
Nem lett hozzá állítva, kicsit dadog is 1 be. Akkor ezeket meg kéne sürgősen csináltatni?