Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt dörög az ég és mindjárt ömlik az eső.
ez beleállt
Család mindjárt hazaér és lehet menni futamolni.
Üdvözöllek benneteket.
Még mielőtt bárki is félreértené a helyzetet: a jövő hétig a régi gépemet használom (ami már a garázsban volt már 1,5 éve) amire most a 23-as Dell van kötve.
Azért azt mert akkor lesz meg az 550w-os táp és az átalakító kábelek az 5850-hez, onnantól (kissé átalakítva) ismét az "új" gép üzemel.
-Gigabyte GA 770T USB3
-Phenom II X4 945
-4G ram 1333Mhz
-Gigabyte GV-R 5850C 1GD. Ezen meg nem lesz gond.
Első és a hátsónak is jó a mélysége.
Első: Középen 2,1 mm. Szélen 2,3mm
Hátsó: Középen 2,9mm. Szélen 4,9mm.
Belefér a műszakiba.
Van két gumedlim ha esetleg érdekelne. első 17" hátsó 18". Nem sérültek és nem is vásznas semmi bajuk , csak én műszaki miatt cseréltem le őket. Ha a méret egyezik üzletelhetünk. Méretek: Első - Bridgestone: 120/70 R17 58H, Hátsó - Michelin: 160/60 ZR18, (70W)
Ha érdekel és neked jók a méretek, írj nyugodtan.
Na igen,csak az egyik 480000-ezer képpont.a másik meg több mint két millió!
Ez több, mint 4x akkora videó adatmennyiséget jelent. Azt meg ugyi a proc számolgassa kifele, ha győzi.
Ezér nincs nagy értelme xar gépbe erős videót rakni, de ezt már a múltkor is mondtam.
Tudnék adni egy 7600-as kártyát,de az már PciE x16-os foglalatú,szerintem abba a gépbe még ilyen foglalat nincs.
Tájékoztató jelleggel közlöm hogy éveken keresztül ezt használtam és ment de akkor még 17"-os CRT volt rajta ami 800x600-on ment. Most a 23"-os meg 1920x1080-on.
Én most vettem új videó kártyát a gépbe,mert meguntam hogy úgy kilőttek a játékban,hogy az ellenfelet még nem is láttam.
Ábrus,kicsi az a gép,Chatelni jó,de mást ne próbálj vele,ahhoz már kevés.
Nem tudom, amikor ilyen gépem volt, még nem voltak full hd videók.
Az lehetséges hogy azért szaggat minden (letöltött) videó (pl most pupu reklámja is) mert az Athlon xp 2000+ és a GeForce FX5200 nem tud mit kezdeni az 1920x1080-nal?
Azon halmozottan jelentkeznek a problémák.(hogy baszódna meg az az igénytelen szarrágó barom aki összebarmolta )
Mostanra már itt-ott megjelentek rajta az FZR gének is.
Akkor épp előtte lehetett mert tele volt bombatölcsérrel. Rokonok mondták is hogy baromira ráférne egy felújítás mert az hogy csak foltozgatják a lyukakat minden tavasszal az nem old meg semmit.
Ezek szerint csak megcsinálták.
Autóverseny után pár hétig kerülni szoktam a Cered útvonalat mert a kocsik összepiszkolják az utat és vannak meglepetések
Csörögj ha küldhetem .Ebben a hónapban megy a dolog?
multiméter bazze faszom na kimérgeltem magam
2009-ben a zagyvaróna-cered(kb.13km) 90%-a új aszfaltot kapott .Valószinüleg elötte jártál arra .Tessék menni rokonlátogatóba .
mostmár szinte bármikor. (úgyis altatom majd az árut télig szerintem, h ne kerüljek bajba itthon )
Akkor tartsam még?Mikorra lesz rá pízed kb.?