Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na lépek. Dolgom van,majd holnap jövök.

Sziasztok!
Csak az a gáz hogy tök másféleképpen csináltuk, de látom nem tudtunk összezavarni.
Emre, Sanya, istenek vagytok holnap mék, veszek.
Sajna 7végén mindenféle ballagásunk van, nem tudom jól kipróbálni majd
Én benzinnel mostam ki.
De előtte apróra szedtem szét az egészet, mert olyan helyeken megáll a szutyok, hogy sima öblögetéssel nem sokra mentem volna.
Én gázolajjal öblítettem ki.
Nem is.
gyors vagy genya
Ja, és mivel kéne kiöblíteni? benyával nem merem, nehogy valami gumigyűrűt megegyen bent, azok nem benzinre vannak tervezve... talán petró?
Na itten van

Jó nem bántom.
Akkor 10W-s kell.
Nekem kicsit bekoppant állandóan, lehet az FZR teló nem bírtael az acélváz súlyát, szóval 15W olajat tettem bele (igen olajat vazze ) Most tuti.
Villaolajat persze. Azt kell bele rakni! Én is azt raktam bele.
Sanya, ne bántsd a digókat, jó pizzát tudnak
Közönséges motorolajat? Úgy olvastam a neten, hogy villaolaj kell, 10W, ezt írják. Nekem ugye Ducati Monster upside az eleje, 475 ccm olaj, a Duc szervízkönyvben csak annyi van, hogy "10-es"
Hú b@zdmeg Zsolti! Vigyázz!
Meggyöttem.
Észrevételek:
Megy mint állat, szél semmi.
Sokkal kezesebb így sport kormánnyal, a majrécsík rendesen fogy, pedig 195-ös gumma van. Slick tapad csudául.
És a lényeg. bementem tankolni, mert ugye most többet van 200 körül mint 100 fele ééééééééééééééés 162km 13,76l
Kevesebbet eszik idommal mint nélküle.
Boldogság van.
Asszem valami DIGÓ gép eleje van benne. Ducatti vagy mi.
Ja, hogy tudd mennyi kell bele.
Bocs, félre olvastam.....
Ha jól emlékszek gyárilag 10W, Sanyi a biciklihez van szokva ezért rakott bele 20-asat. Én 15W motult tettem bele. (csak hogy könnyű legyen dönteni)
Milyen teló van benn neked?
Én 20w.s Motult raktam bele,és szuper lett.
Első teleszkóp kivéve, szétszedve. kb. 1dl-el kevesebb olaj volt benne, valami tök híg szürke tejszerű izé. A csillapítás betekerve, és mégis kézzel nyomogatva egy telót, szinte semmi csillapítást nem érezni valszeg ez miatt volt instabil az eleje döntve.
Milyen lötty kell ebbe?
(na milyen a FZR középállvány? délelőtti munkám )
Lehet légkulccsal húzták meg. (de megpróbálhatod a másik irányba is, hátha megmozdul)
Ezt az anyát merre tekerjem le? ráálltam a kulcsra a haverom meg a hátsó fékre és baszott megindulni előre az anya
Most nézem a radart kemény nagyon