Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen azt tavaly már mutattad hogy ez a kutya egy kincskereső.Szerintem hashajtót kapsz a patikában,de hogy fogod vele megetetni?
Tudod mi az érdekes?Ugyanazok a hibák vannak a pirosnál,ami nálam is volt.Ezek tényleg testvérek.
míg mi Üllésen voltunk a kutya anyámék. a 2 kutya együtt felásta a kertet és a másik által régen elásott csontokat mindet kiszedték. gondolom csontot evett.
Ha megy mind a 4 henger (!) akkor otthagyunk titeket mint szent pál a nemtomkiket
Mit adtál neki,hogy székrekedése van?
Micsinál a lámpánál?

Igen, kicsit felforrt az (agy)vizem (bár őszintén szólva nem a motor volt a fő dolog ami ledobta a láncot az csak a hab volt a tortán), de azóta (komolyan) lehiggadtam, ma már másként látom a helyzetet, mostmár végigcsinálom ezt az egészet, ha törik, ha szakad.

Holnap mék gyertyáért, Gyulánknak ezer hála a generátorért és tudom, hogy minden jó lesz.

Egyébként már nagyon összeszoktam a kis döggel, nagyon megszerettem (tegnap reggel majdnem meg is öltem egy nőt a stúdiónál)
Röviden tömören iszonyat jó, lámpánál az ezredest SIMÁN otthagyja (hűűű, ezért mit kapok majd...) , 180-190-et röhögve, és menne még de higgadtság, nyugodtság.

És ma visszaültem a Bélára és nem volt jó...

Nagyjából ennyi.

Felétek minden ok?
Csukamájolaj,attól garantáltan fosni fog,csak nem tudom hol lehet kapni.Talán patikában.Vagy valami hashajtó.
szevasztok!
kutya székrekedésére valami ötlet? az állatorvost ha lehet kihagynám. a múlt hétvége és a mosthétvégi ballagás együtt egy 40-es, oszt erősen elindult a lóvéé szint lefelé. nincs állatorvosra való most, így kellene valami házipraktika, ami bevált már valakinek.

Értesültem hogy már megint féktelenül boldog vagy.
Ezért kell időben gondolkodni.
A biztonsági adatlap meg ott lóg mindegyik hordón mivel előírás, ha kell akkor fénymásolok neked.
Estét
És te üzletember vagy?

Ezért kell egy 20 literes marmonkannával menni.
Ami nem kell eladod, mint WD40 utántöltő.
De az íze nem, mer ugye üdítős kupába volt, és hát Gotti.......
Nőőőőők
3ezerből nem járom meg veszek valami itt kaphatót, oszt kész.
Meg persze mellékelned kéne viszkozitási együtthatót, 40 és 100 fokon és ezzel nem akarlak terhelni
Én kaptam, és jó volt a sárgába.
Most viszont ezt megjegyzem.
Annak idején én említettem hogy én turbinaolajat használok amit 2 évente cserélek. (akkor nincs számottevő lerakódás és nem kell szétszedni mosogatni)
Ahol dolgozom ott 200L-es hordókban van, többféle is.
Azt is mondtam hogyha valakinek kell az hozzon kannát.
Évek óta senki sem jelentkezett.
Ilyesmi, ilyen tubus van belül. Van rajzom róla.
Na végre, hogy idetoltad képed Szted mit locsoljak bele? A villaolaj se drágább, mint a motorolaj...

Ui: meg kell csinálni normálisan, mert nem tudtam a Zsótiék tempóját menni, imbolygott döntve - fikáztak is ezek a sztrítrécerek miatta mer hogy papás
Imádom nézni ahogy ekkora tudományt (és pénzt) szenteltek a huszonéves szétkopott villáitokra. Villaolajra qrvarégen egyszer költöttem amikor a szervizben elfelejtettem megtiltani hogy beleöntsék szimeringcserekor.
Szerintem az idom miatt, meg levettem a rácsot a beömlőről.
Te aztán toltad neki rendesen?
Nem ám csak úgy ímmel-ámmal mint mondjuk én

Nem szoktál Te 9 literes átlag alatt megállni....
Ez nem néz ki szutykosnak (nagyon) Nem tudom, hogy kell szétszedni, forog csak, más mint a teféléd. De sztem nem is bántom. Öblítés, jó olaj, és kész, asszem lesz különbség.