Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papirja lehet de mint független szakértő álitom kb 101% ban ,hogy elsö Exup Valamennyit értek hozzá De csak egy picit Nekem is ilyen van
szép motor tetszik nekem , jó legyen műszakilag a többi nem számít !
Az üléseket is maszekolták de a fejidom nem faragott
1993-as...1002 cm3 is 100kw-os
vettem pluszban is olajat én a láncra nem láncolajat használok,hanem van a würthnek egy lift mechanikához való kúszóolaja,erre esküszöm ti?
hátulja az olyan , az oldala az gyárinak tűnik de a fejidom az faragott ( szerintem )
A Tiéd egy 89-90 es elsö szériás exup amin ruhát cseréltek tömören röviden
nem vagyok egy matrica buzi,de szerintem nem olyan rossz...
Az olajat figyeld hogy legyen benne akkor kinyírhatatlan azt lehet hajtani tiltáson
az egyel újabb lámpája van benn szerintem

fzr 1000
tényleg?mindegyik?nem volt még yamahám soha,nem is ismerem:-)
A 46 csak átment rajta
YAMAHA YZF 600 R Thundercat idomok !
?most nagyon megfogtál,megmertem volna esküdni,hogy gyári ez így...
az első gumi egy még szőrős contimotion,a hátsó kuka,a barom előző gazda 180/64 battlaxot rakott rá,ki van vágva a láncvédő,hogy elférjen...arra gondoltam,hogy bár utálom a contkat,de lehet azt kellene vennem hátulra is...mit szóltok hozzá?
Simoncelli nem is 46-os volt. Ilyen első lámpát még nem is láttam Frén, eredeti? Mert a segge biztos nem.
olyan mintha hideg olajjal nem akarna engedni elindulni:-)holnap cserélem az olajat,bár az előző tulaj istenre esküdött,hogy még le se folyott a karterbe,annyira most készítette fel a szezonra:-)

bemelegítettem egy 5-10 km 3000-es fordulaton való gurulással,aztán döntögettem egy szépet Gánt felé:-)
És hajtottad mint a vadember?
Olaj van benne? Felsö színt legalább mert alsonál baszakodhat a jelzö
most jöttem meg a gurulásból,nagyon tetszik a gép:-)))hidegen nektek egyből elalszik az olajnyomás lámpa,vagy kell neki 150-200 m indulás után?
iszonyatosan jól kanyarodik,nem erre számítottam!
Tényleg nem is értem
Tényleg régen volt
Sziasztok!
Fiúk Tudom mán régen vot ilyen de megint szerelmetes lettem Alig alszok éjjel Ez a főnők asszony