Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
nekem 3 és nem hajszál
Már kérdeztem, de választ nem láttam, szóval mi legyen a kormányvéggel?
Nya mér alszotok még mán 5 ota fent vagyok
Hát valoban nyugodt lehetsz benne ,hogy nem maszek lámpa
Ja, tök gyári a lámpa, valóban.
Ha az évjáratot a forgalmiban nézted akkor az nem jelent semmit. (a legtöbbe ökörség van írva)
Na min mosolyógol
Nézd meg miből van .(műanyag vagy Űveg) mert nekem az is nagyon Cat -ra emlékeztet csak mintha űvegszálbol lenne és nem vágták volna ki a rendes üllés helyét és azé faragtak reá valami olcsobb üllést
a tieden is 17-es kerekek vannak?
a hátsó féktárcsámon van egy hajszálrepedés,tudtok olcsón,hibátlant?
Pontosan A lényeg hogy az olajat lesegesd mert hajtástol függ az olajfogyasztása . Azt ha jó akko mindegy mi áll a papirban
és a hátulja,az melyik motoré?
Amugy a blokk 89 től 95 ig nem változott semmit
jó tudni ezt is,igazából szerintem annyira nem lényeges,állapotra nem tűnik rossznak,annyit tudok róla,hogy 7 évet állt,egy éve keltették életre egy valag pénzből...
Még lehet összefutunk Nme lakunk egymástol messze
Amugy a vázra rápillantottam és már abbol tudom mikori . Mindegyik váltásnál van eltérés bennük . 91 től fecskevázas és Forditott telos
de nem ismerlek és nem arcoskodásból kérdezem,hanem,mert érdekel...280-ért vettem
az ülés az kókány,de már nem sokáig,holnap megyek a kárpitos barátomhoz,kap egy extra szivacsot a vezető ülés,a hátsót meg kib@szom,nagyon undormányos kókány szar
Ha ismernél nem kérdenél ilyent de belenyugodhatsz hogy 89vagy 90 ben gyártották .
Mintha egy tundercat fejidom lenne de a 90-akárhányasé
miből gondolod?a vázszám az gyári,az első szériást már nem gyártották 1993-ban az tuti...
Ja és 107 kw
Akkor milyen ?