Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nagyon durva barátom! és akkor most hogy kezeled?
valami ilyesmi: link
fáj, és ha mozgatom az ujjaimat (gépelek, egerezek, hisz ez a melóm) akkor olyan érzés, mintha lenne rajta 1-1 10kg-os súly.
most levan strapálva.
a bill-en is állandóan mellé ütök, ert nem úgy mozog ahogy én szeretném. még az orromat se tudom rendesen tolni
gyerekek nemsokára lenyomom a Sanyit! biciklizek, futok, meg ping pongozok már!
ja lemaradtam egy kommentel! mi van a kezeddel?
csak nyomtam a vakert, de nem köszöntem
szia Ábrus! hogy vagytok?
na mire van ez a fejfogás?

ja és persze: Szia !
Nem fogja a fejidom lekoccolni az első sárvédőt?
királyos lesz Laci!
hiányolnak minket, mert keveset vagyunk. mlas motort épít, sportot, ábrus GW-t újít, csövi focit néz, és a vacak kezemmel szenvedek, motorozni se merek mert nemtoom a féket meg a kuplungot rendesen kezelni.
Hellósztok!
Első felnit keresnék FZR 600 -hoz
A gép 1995 4JH motorkódos.
Bontóknál érdeklődtem, de az egyik helyen olyan van, hogy 15mm-es tengely megy bele, a másiknál meg 20mm.
Az enyémbe meg persze hogy 17mm-es a tengely átmérő.
Ha valaki tudna segíteni az jelezze már!
Köszi.
Halihóóóó skacok!

Na mi helyzet itten?Rég voltam már mert mostanában mozgósak a napjaim.Mi mindenről maradtam le?
van olyan elektronikai eszköz ami egy impulzusra bekapcsol mint egy relé, de úgy is marad, amíg mechanikailag, vagy egy másik bemeneten adott jellel azt nem lőjük le?
a terv, hogy az általam ismeretlen elektronikai eszköznek a riasztó szirána kimenete adna jelet, és kapcsolna be fényvetőt, miegymást. célom, hogy ezzel a kis egyszerű lakásriasztót védjem.
jelenleg mivel egyben a kódos egység a sziréna és a központ, mikor megszólal, elég leverni a falról, oszt szétrugni, el is hallgatott. 5let?
kicsapatod a bömösből az izzítórelét, bemellé egy 6-os sodrott réz vezetéket, azok bírni fogják
Az új lámpa projektoros, benne egy nagy H7. Gondoltam, ez majd világít!
Hát faxt. Mint egy gyertya... megmértem, 9,2V van rajta az akkunál még 12. Lehet, eddig is ilyen volt, csak nem tűnt fel, mert a bazinagy Ducati lámpa jól nyomta. Holnap hibakeresés, de az is lehet, megrelézem, egy jó vastag direkt szálról az akkutól.
Metamorfózis
Csóközön,én is nemrég tértem haza,Makón van találkozó.Voltak veterán járművek is,meg persze gumi füstölés.
Kiment. De csak a kivetítősre, mert a rendesre megfizethetetlen árban volt a jegy.
jobb is
Megyek csinálok valamit.
Komoly hát. Hogy gondoltad hogy odamész készületlenül és csak úgy levizsgázol?